Lej container Book lagerhotel

Guide til stressfri flytning

BLUE BOX hjælper både private og virksomheder til stressfri flytning. Her får du fem gode råd, der kan gøre din flytning nemmere og mere sikker.

1. Overblik
Hvad enten det er børnefamilien eller virksomheden, der står overfor en flytning, så er overblik nøglen til stressfri flytning. Men overblik kræver en helt særlig – og efterhånden sjælden – ingrediens; tid. Giv derfor dig selv et forspring ved at starte tidligt med at lave en opgaveliste, som du opdaterer hver uge. Tommelfingerreglen lyder, at det tager otte uger at flytte fra et hus, og selvom det oftest kan klares hurtigere med en lejlighed, så lad være med at undervurdere opgaven.

2. Lister, lister, lister
Opgavelisten er din bedste ven under en flytning. Den hjælper dig med at bevare overblikket, når bjergene af flyttekasser har overtaget dit hjem. Sørg for hele tiden at opdatere listen og sørg for at angive, hvornår hver opgave skal afsluttes samt, hvem der har ansvaret for opgaven. Opdel eksempelvis opgaverne i uger eller dage, og gør dig selv den tjeneste at indsætte en ekstra dag hver uge til at samle løse ender eller smide fødderne op i sofaen og tage en puster.

3. Flyttecontainer
Lej en flyttecontainer. Med en flyttecontainer stående i indkørslen eller haven kan du i dit helt eget tempo begynde at flytte ud af dit hjem. Vi afleverer flyttecontaineren hos dig og kører den hen til dit nyt sted, så snart du har pakket den. Flyttecontaineren er en uvurderlig hjælp til at bevare overblikket, og på den måde slipper du for en flyttedag med pulsen i vejret.

4. Tag loftet ved hornene
Det kan virke komplet uoverskueligt at skulle kaste sig ud i at tømme loftet, skuret eller kælderen, og det ender ofte med at være det sidste rum, der tages fat på. Start her. Gør det til det absolut første punkt på listen at få ryddet loftet, skuret eller kælderen og få sorteret de ting fra, som skal smides ud. Der er ingen grund til at flytte skrald.

5. Fra container til slot
Lav en plan for hvad der først skal ud af containeren i forhold til indretning af dit nye hjem. Sørg for at lave en detaljeret oversigt der viser, hvor alting er placeret i containeren.

6. Flyttefirma

Vi er klar til at hjælpe dig, hvis du mangler hjælp fra et flyttefirma. Hos Blue Box har vi en række samarbejdsaftaler med flyttefirmaer, så du kan få hjælp til din flytning. Flyttefirmaerne kender vores lagerhoteller, og de pakker gerne din box, så du slet ikke behøver at være til stede. Det er nemt, og det er enkelt. Ring til os på tlf. 999 44 444 for at høre nærmere om vores samarbejdspartnere.