Lej container Book lagerhotel

Udnyt pladsen i din Flyttecontainer

Få det meste ud af din flyttecontainer. Følg disse gode råd, så du får udnyttet pladsen optimalt samtidig med, at du beskytter dine ejendele.

Gangplads
Når du opbevarer dine ting i en af vores boxe, er det en fordel at lave en lille gang i boxen. På den måde kan du nemt få adgang til dine bagerste ting. Dette er specielt vigtigt når du lejer en renoveringscontainer.

Flyttekasser
Brug små flyttekasser til tunge ting, da du dermed undgår, at de bliver overlæsset. Sørg for at dine store flyttekasser ikke bliver fyldt så meget, at de mister deres facon og dermed deres stabilitet. Sæt en mærkat på din flyttekasse, der præcist beskriver, hvad flyttekassen indeholder.

Tunge ting nederst
Sæt altid de tungeste ting nederst, hvis du stabler dine ejendele.

Beskyt dine ting
Skrøbelige ting og møbler bør beskyttes godt, så de ikke bliver beskadiget eller får mærker. Brug altid bobleplast, tape og tæpper til at adskille dine ejendele.

Skil dine møbler ad
Skil dine møbler ad, så de nemmere kan stables. Put skruer og andet tilbehør til dit møbel ned i en plastikpose og tape det godt fast til dit møbel, så møblet nemt kan samles igen.

Oversigt

Lav en detaljeret oversigt, der viser, hvordan tingene er placeret i din box. Placer altid de ting du bruger mindst bagerst i boxen. Hæng oversigten op i din box, så du altid lynhurtigt kan danne dig et overblik over, hvor du har placeret dine ting.

Opsæt en reol
Har du mange mindre ejendele kan du med fordel stille en reol i din box. Organiser eventuelt mindre ejendele i kasser, så der er system i reolen. Vær opmærksom på, at det ikke er tilladt at skrue noget fast i containeren.