Lej container Book lagerhotel

Lej en container

LEJ CONTAINER TIL PRIVAT

Hos Blue Box tilbyder vi forskellige typer af leje af container til privat. Du kan både få opbevaring hos os eller ud til din adresse. Uanset hvilken type opbevaring du vælger, kan du være sikker på, at trygheden er i top, og at prisen er i bund.

OPBEVARING PÅ LAGERHOTEL

Hvis du mangler ekstra plads til opbevaring af eksempelvis møbler, haveredskaber, maskiner eller lignende, er opbevaring på vores lagerhotel det oplagte valg. Alle vores “blå boxe” er containere, du kan leje til opmagasinering. Containerne er naturligvis pæne, rene og tørre. Du kan vælge mellem forskellige størrelser, alt efter hvor meget plads du har behov for.

Vi ved, at vores kunder har forskellige behov, og derfor har vi også flere forskellige opbevaringsmuligheder. Du kan leje en standard box, en isoleret box og en tempereret box hos os.

OPBEVARING I UISOLERET CONTAINER:

Denne box står udenfor og beskytter mod vind og vejr, men er ikke isoleret. Det er den billigste opbevaringsmulighed og bliver ofte valgt til eksempelvis havemøbler, værktøj, vinterdæk og maskiner. Vi anbefaler ikke, at du opbevarer noget i boxen, som ikke kan tåle kulde og fugt.

OPBEVARING I ISOLERET CONTAINER:

Denne box står også udenfor. En isoleret container er ikke opvarmet, men isoleringen beskytter mod den kondens, der kan opstå ved store temperatursvingninger.

OPBEVARING I TEMPERERET CONTAINER:

Denne box står indenfor i vores lagerhal, hvor der altid er minimum 6 grader. Det er den bedste måde at opbevare møbler og personlige genstande på, der ofte ikke tåler frost eller fugt.

Uanset hvilken type opbevaring, du vælger, er sikkerheden helt i top. Alle containerne står på vores lagerhotel, der er indhegnet, overvåget og har alarmsystem. Der følger en forsikringsgodkendt lås med til alle containerne.

Vores boxe findes i fire størrelser fra 3,3 til 13,8 kvadratmeter. De er nemme at komme til, og du har mulighed for at låne en gratis trækvogn til at transportere dine ting. Vi har endda også en gratis trailer, du kan låne.

 

FLEKSIBEL LAGEROPBEVARING

Hos Blue Box vægter vi fleksibilitet højt. Derfor er det også muligt at få adgang til din box 24/7. Du får udleveret et magnetnøglekort, så du altid kan komme ind til dine ting.

Vores ønske om at være fleksible gør også, at vi har en opsigelsesperiode på kun 14 dage. Du kan opsige boxen på en vilkårlig dag og betaler kun 14 dage frem, uanset hvornår på måneden, du siger den op. Hvis du starter en lejeperiode midt på måneden eller i slutningen, betaler du også kun de resterende dage og ikke hele måneden.

LEJ EN CONTAINER TIL OPBEVARING

Hos Blue Box er der også mulighed for at leje en container, som vi leverer hjemme hos dig. Vores containere findes i størrelserne 10’ og 20’. Vi har to muligheder: en renoveringscontainer og en flyttecontainer.

RENOVERINGSCONTAINER

Denne type container er perfekt til opbevaring af byggematerialer og værktøj ved renovering, hvis du er træt af byggerod. Containeren kan også bruges til opbevaring af møbler, hvis du eksempelvis skal have lagt nyt gulv eller malet. Det er en sikker løsning, da du kan låse inventaret inde. Du kan leje en containerlås hos os eller bruge din egen lås.

FLYTTECONTAINER

Flyttecontaineren er en nem måde at klare flytningen på. Vi leverer containeren hjemme hos dig, hvor den står, imens du pakker dine ting ned. Når du er klar til at flytte, henter vi containeren og bringer den til din nye adresse. Her bliver containeren stående, mens du pakker dine ting ud. Hvor lang tid du har brug for til nedpakning og udpakning er helt op til dig selv. Vi er meget fleksible med løsninger, og vi har også mulighed for at opmagasinere flyttecontaineren hos os, hvis du mangler midlertidig opbevaring af dine ting mellem udflytning og indflytning.

FÅ RÅDGIVNING HOS BLUE BOX

Hvis du er i tvivl, om hvilken løsning der passer til dig, er du altid velkommen til at ringe på 99 44 444 og spørge os til råds. Vi har mange års erfaring inden for branchen og deler gerne ud af vores viden. Vi bestræber os på at yde den bedste service til vores kunder, og derfor hjælper vi gerne med vejledning og rådgivning.