Lej container Book lagerhotel

Containerudlejning Holbæk

Containerudlejning holbaek

Fleksibel containerudlejning i Holbæk til lav pris

Leder du efter containerudlejning i Holbæk? Så er du landet det rette sted.

Containerudlejning er praktisk til dig, der skal flytte eller til dig, der har brug for mere plads i hjemmet – eksempelvis i forbindelse med en renovering. Dog kan det være svært at finde containerudlejning, hvor du både får fleksibilitet og en lav pris – men det får du hos BlueBox.

Vi hjælper både private og erhvervskunder med deres opbevaringsbehov. Vi garanterer god service i høj kvalitet til lave priser. Her på siden kan du få mere viden om vores services.

Undgå stress og jag med vores flyttecontainere

Står du overfor en flytning? Så vil du have gavn af vores flyttecontainere.

Vi leverer containeren direkte til din adresse, hvor du kan fylde den op, præcis som det passer dig. Når du er færdig, transporterer vi den til din nye adresse – hvor du også kan tømme den i eget tempo. Vi henter den først igen, når du er færdig.

Vores fleksibilitet hjælper dig med at undgå for meget stress i flyttedagene. Leveringen og afhentningen af containeren sikrer, at du har dét mindre at tænke på.

Kniber det med pladsen derhjemme?

Hvis du er i gang med at renovere derhjemme, står du højst sandsynligt i et værre rod – bogstaveligt talt. Det kan være tæt på umuligt at finde det, du mangler midt i alt kaosset.

Vi kan hjælpe dig ud af sådan en situation. Har du manglende plads i hjemmet til dine ejendele, kan du leje en container hos os til midlertidig opbevaring.

Containeren står indhegnet og overvåget 24 timer i døgnet, så du skal ikke være bekymret for indbrud – dine ting er i trygge hænder hos os.

Hvad skal jeg være opmærksom på?

Når du lejer en container hos os, er der ting, der er vigtige at have styr på, så vi kan yde den bedste service.

Her er en kort oversigt over vigtig information, du skal være opmærksom på.

  • Vi leverer containeren i tidsrummet 6.00-18.00 på den aftalte dato. Du skal være til stede i det tidsrum, medmindre vi har aftalt andet skriftligt. Vi tilbyder opgradering til premium levering, hvor du kan vælge et 3-timers interval på den aftalte dato.
  • Skal containeren stå på offentlig grund? Så kræves der afmærkning og indhentning af tilladelse fra kommunen. Typisk er det din opgave som lejer at ansøge selv, men vi tilbyder at gøre det for dig til en merpris.
  • Vi er fleksible, og du kan derfor leje og opsige alle hverdage i måneden.
  • Vi har en lejeperiode på minimum 30 dage. Du kan opsige en container med 14 dages opsigelsesvarsel.
  • Du har adgang til dine ejendele 24 timer i døgnet – 365 dage om året.
  • Du kan altid skifte box, hvis du har brug for mere eller mindre plads – såfremt den box, du ønsker at skifte til, er ledig.

Er du interesseret i containerudlejning i Holbæk? Kontakt os her

Hvis du er interesseret i at leje en container hos os, står vi klar til at hjælpe dig.

Har du spørgsmål eller specifikke ønsker til en container? Så tøv ikke med at kontakte os. Vi vil med glæde imødekomme dine behov bedst muligt.

Vi er fleksible og tilbyder desuden rabat, hvis du på forhånd ved, hvor længe du har brug for en box. Du skal blot henvende dig, så finder vi ud af det sammen.

Vi kan træffes over telefon på 99944444 eller over mail på kontakt@blueboxstorage.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig og til at hjælpe dig med dine opbevaringsbehov.