Lej container Book lagerhotel

Containerudlejning Vallensbæk

Slip for rod under flytningen eller renoveringen af dit hus. Vi sørger for at du har ekstra opbevaringsplads til dine ting på din adresse med vores containerudlejning. Hos os kan du booke nem og sikker containerudlejning i Vallensbæk. Vi er den ideelle opbevaringsløsning til dig med vores containerudlejning i Vallensbæk, lige meget om du skal have en container til alle dine møbler eller byggematerialer og redskaber.

Du kan vælge mellem mange opbevaringsmuligheder. Vi har helt sikkert en container, der passer til dig og dine behov. Alle vores containere er pæne og tørre. Vi har containere fra 6,6 m2 – 13,8 m2. Hvis du har behov for mere lagerkapacitet, så kontakt os for at høre mere om dine muligheder hos Blue Box.

Containerudlejning leveret lige til døren

Hos Blue Box kan du få bragt din container lige til døren indenfor 1-3 hverdage. Vi leverer din container med en lastbil med kran.

Vi bestræber os på at yde den bedste kundeservice og give god kvalitet til lave priser. Det indebærer, at vi med vores basis transport har lave leveringspriser og en leveringsinterval mellem kl. 6.00-18.00 på den aftalte dato. Hvis du ønsker et mere præcist tidspunkt, så kan du opgradere transporten til premium-levering, hvor du kan vælge et 3 timers interval på den aftale dato.

Det samme gælder, når din container skal afhentes, her kan du vælge mellem vores basis- og premium-afhentning. Ved basis-afhentning holder du prisen lav, og du giver os 10 hverdage til at afhente din container. Hvis du opgraderer til premium-afhentning vil containeren blive afhentet på den dato, som du vælger.

Fleksibel containerudlejning i Vallensbæk med mange fordele

Vi tilbyder sikker og fleksibel containerudlejning til både private og erhverv, hvor du kan vælge mellem flere størrelser af vores standard eller isoleret container. En isoleret container mindsker risikoen for dannelse af kondens, der kan opstå ved temperatursvingninger. Vi har også containerlåse i topklasse, som du kan leje med din container.

Vi sørger for at der alt du har brug for, når du skal have opbevaret dine ting:

  • Flere muligheder for opbevaring af dine ting
  • Fleksibel leje
  • God kundeservice
  • Sikkerheden er i top
  • Levering og afhentning af din container

Vi giver dig mulighed for at vælge imellem flere forskellige containere og vores mange fordele. Heriblandt giver vi dig rabat, hvis du på forhånd ved hvor længe du som minimum skal bruge din container. Når du booker hos os kan frit vælge mellem at binde dig til min. 3, 6 og 12 måneder, som giver dig henholdsvis 5%, 10% og 15% rabat på din leje. Den blå rabat fortsætter så længe, du lejer din container.

Har du brug for hjælp til containerudlejning?

Du er altid velkommen til at kontakte os med spørgsmål omkring dine muligheder for containerudlejning i Vallensbæk eller hjælp til at finde det der passer til dine behov. Så ring til os på (+45) 99 94 44 44. Vi glæder os til at hjælpe dig med at give dig den plads du mangler.