Lej container Book lagerhotel

Erhvervsflytning

Gode råd til erhvervsflytning

Skal du flytte en hel arbejdsplads, er der ofte meget, der skal på plads så nemt og smertefrit som muligt – uanset om det er hele domicilet, et enkelt kontor, en butik eller et værksted. En erhvervsflytning kræver grundig planlægning og her kan Blue Box hjælpe jer, så flytningen foregår på jeres præmisser og så økonomisk som muligt. Du kan leje en container hos os til flytning eller opbevaring. Vi leverer containere på mellem 1-3 dage til din virksomheds adresse og flytter den til jeres nye adresse, når I ønsker det. Får I behov for opbevaring, kan I også leje en box på vores lagerhotel. Leje af både lagerhotel og flyttecontainer er fleksibel og enkel med 14 dages opsigelse når som helst og mulighed for at forlænge leje.
En flyttecontainer gør det nemt både at pakke ned og ud og gå til og fra opgaver og flytning, så I kan flytte I jeres eget tempo uden stress.

Planlæg din erhvervsflytning

Hvor skal I flytte hen, hvornår skal I flytte, hvor meget skal I flytte og hvordan skal det gøres? For nogle virksomheder er det vigtigt at flytningen går hurtigt og smertefrit, mens andre foretrækker at kunne flytte uforstyrret mellem andre opgaver.
Desuden skal I overveje hvor meget, der skal flyttes. Det er ofte en fordel at planlægge flytningen i god tid, så der kan blive ryddet ud i arkivskabe, varelager og mystiske sager, der gemmer sig på lageret. Når I har ryddet ud, kan I bedre vurdere hvilken størrelse container, I har brug for, og hvor lang tid, der skal afsættes til at flytte.

Afmærk inventaret og have en plan for hvor det skal hen på jeres nye adresse. Hold styr på hvad der hører sammen, så medarbejderne ikke skal til at lege store stoleleg for at finde deres sædvanlige kontorstol næste arbejdsdag, og sørg for at have varelageret parat, når der kommer kunder ud til en ny adresse. Overvej hvad har højest prioritet, og hvad der kan vente til senere. Husk også at tjekke om jeres varelager, inventar m.m. er forsikret under flytning.

Budget for erhvervsflytning

En flytning er ikke gratis, men den må gerne være så økonomisk som mulig, så det ikke går ud over virksomhedens regnskab. Som tommelfingerregel er det dyrere at flytte, jo mere hjælp I hyrer ind. På den anden side kan det også koste en del i medarbejdernes arbejdstid, hvis I selv skal foretage ned- og udpakning. Ofte er det pengene værd at få en nem og stressfri flytning. Kontakt os og hør hvad vi kan tilbyde dig og din virksomhed.

Bliv ringet op

Tidsplan for erhvervsflytning

Tidsplanen er i stor grad afhængig af resten af planlægningen. Skal I flytte over weekenden, så medarbejdere og deres arbejdstid ikke bliver forstyrret? Eller har I mere tid og behov for at kunne flytte uforstyrret? Blue Box Erhvervsflytning er meget fleksibel, så I kan flytte på jeres præmisser og leje en container i den periode, I har behov for. I kan leje containeren, så længe I har brug for den, og opsige containeren med 14 dages varsel.

Få et uforpligtende tilbud

Er jeres virksomhed mellem steder?

Får I pludselig behov for at flytte domicil? Der kan ske meget på en arbejdsplads – i tilfælde af vandskader, brand, opsagte lejekontrakter og andet, kan der pludselig opstå behov for at flytte erhvervslokaler. Har I ikke fundet en ny lokation, kan I opbevare jeres ting i en container, indtil I har fundet jeres nye placering. Vi har både isolerede og uisolerede containere samt lagerhotel, hvor I kan leje container eller boxe til opbevaring, lige så længe I har behov for ekstra plads.

Book lagerhotel