Lej container Book lagerhotel

Flyttecontainer

LEJ EN FLYTTECONTAINER

En flyttecontainer er en nem og stressfri flytteløsning. Når du lejer en flyttecontainer hos os, leverer vi den direkte til din adresse. Her kan du i ro og mag pakke dine ting ned og stable dem i containeren. Når du har pakket alt, afhenter vi flyttecontaineren og fragter den til din nye adresse. Her kan containeren blive stående så lang tid, du har brug for den, så du også kan flytte dine ting ind i din nye bolig i dit eget tempo. Der er altså ingen stress under flytningen, og vi klarer transporten for dig. Hvis du har brug for få flyttecontaineren midlertidigt opbevaret mellem flytningerne, kan det også lade sig gøre. I det tilfælde transporterer vi containeren til vores plads, hvor den står til midlertidig opbevaring, indtil du flytter ind på din nye adresse.

Få en stressfri, billig og nem flytning, hvor det eneste du skal gøre, er at pakke dine ting ned og pakke dem ud igen. Vi klarer al transporten for dig.

HVILKEN STØRRELSE FLYTTECONTAINER?

Blue Box tilbyder mange forskellige containerstørrelser, så vi kan opfylde dit behov. Vores 10’ containere passer til inventar fra en bolig på ca. 40-70 m2 eller ca. 80-140 flyttekasser. Vores 20’ containere kan indeholde inventar fra en bolig på ca. 70-140 m2 eller tilsvarende ca. 140-290 flyttekasser. Hvis du er i tvivl om, hvilken flyttecontainer du skal vælge, er du altid velkommen til at kontakte os. Med mange års erfaring kan vi hjælpe med at vurdere, hvilken størrelse der passer bedst til dig.

TRANSPORT AF FLYTTECONTAINER

Vi sørger for transporten af din flyttecontainer og leverer den direkte til din adresse. Når du har pakket og er klar til at flytte til dit nye hjem, afhenter vi containeren og leverer den på din nye adresse.

Når vi leverer flyttecontaineren, er der nogle få ting, du skal være opmærksom på:

  • Vi skal vide, hvis der er forhindringer for lastbilen såsom vejskilte, træer eller luftledninger. I ordren står der, hvilke eventuelle hindringer du skal gøre os opmærksomme på.
  • Hvis flyttecontaineren skal stå på offentlig vej, skal du huske at søge tilladelse hos kommunen. Nogle kommuner kræver, at vi ansøger. Vi kan først levere containeren, når vi har modtaget tilladelsen fra kommunen.
  • Vi placerer din flyttecontainer, hvor ønsker på din adresse, men det kræver, at vores chauffør kan komme til. Flyttecontaineren kan placeres ca. 1 meter væk fra lastbilen. Skal containeren placeres længere væk eller hejses over en hæk, skal der også bruges en større kran. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om dine muligheder.

MIDLERTIDIG OPBEVARING AF FLYTTECONTAINER

Det er ikke altid, at udflytning og indflytning falder på samme dato. Vi tilbyder derfor at opbevare din flyttecontainer midlertidigt indtil, du flytter ind i din nye bolig. I det tilfælde transporterer vi containeren til vores plads, hvor den står til midlertidig opbevaring.

En fleksibel flytteløsning

En flyttecontainer er en fleksibel løsning, når du skal flytte. Ikke nok med at du får en nem flytning, er der også mulighed for at få flytningen til at passe ind i en ellers travl hverdag. Du vælger helt selv, hvornår containeren skal leveres og afhentes igen. Når du lejer en flyttecontainer hos os, er det dig, der bestemmer tempoet. Du kan leje din flyttecontainer, så længe du har brug for den. Det er altså ikke længere besværligt at flytte – heller ikke hvis du skal flytte langt. At bruge en container til flytningen gør processen langt nemmere.

Blue Box = fleksibel og billig flyttecontainer

Hos Blue Box er det både nemt og trygt at leje en container. Samtidig er det vigtigste for os, at du som kunde får en god service. Derfor står vi også gerne til rådighed, hvis du mangler vejledning, om hvad der er den bedste løsning for dig.

Du kan få et uforpligtende tilbud på en flyttecontainer her.

Husk at du altid er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Vi kan træffes på telefon 999 44 444 og mail kontakt@blueboxstorage.dk.