Lagerhotel

Lej mere plads hos Blue Box lagerhotel

Har du brug for mere plads? Lej en box på vores lagerhotel. Der kan være mange grunde til at du har brug for ekstra opbevaringsplads i en periode. Måske er du ved at flytte? Måske har du arvet? Eller måske skal du ud og rejse? Måske er der bare ikke helt plads nok derhjemme? Hos Blue Box kan du leje lagerboxe i fire forskellige størrelser  fra 3,3 m2 til 13,8m2 med op til 2,39 meter til loftet. Uanset om du skal flytte alt eller du bare mangler plads til at opbevare vinterdæk, kan Blue Box lagerhotel hjælpe. Vi har plads til alle.

 

Nemt og sikkert

Vores tempererede boxe står indendørs i vores lagerhal, hvor der altid er mindst 6 grader.  Vi har også udendørs boxe, der ikke er tempereret. Et tredje alternativ er isolerede containere, der ikke er opvarmede, men mindsker kondens.

Uanset om du lejer en indendørs eller udendørs box, er det altid nemt at komme til dine ting. Du har adgang til din box 24 timer i døgnet – alle ugens syv dage, og du kan låne en trækvogn til at transportere dine ting til og fra boxen, uanset hvornår du kommer.

Sikkerheden er i top på vores lagerhotel, der er indhegnet, videoovervåget og udstyret med alarmsystem.

 

Gode råd til lagerhotellet

  • Tjek hvilken type lagerrum du har brug for

De fleste møbler og personlig egenstande tåler ikke frost og fugt, og bør opbevares i et tempereret lagerrum. Havemøbler, en del værktøj og vinterdæk/motorcykel m.m. kan godt tåle frost, så længe de står under tag. Blue Box lagerhotel tilbyder begge dele.

  • Pak dine lagrede ejendele sikkert og forsvarligt

Selvfølgelig er sikkerheden i top på vores lagerhotel, men derfor er det stadig vigtigt at pakke dine ejendele ind – også hvis du vælger et tempereret lagerrum. Dine ejendele børe være beskyttet mod støv, og du skal kunne transportere dem nemt til og fra lagerhotellet.

  • Skriv en liste

Hvis du kun opbevarer ganske få ting, er det måske unødvendigt at skrive en liste over hvad, der ligger på dit lagerhotel. For de fleste af os kan det nu være svært at huske hvad der er i hvilken flyttekasse. Ofte er det nemmest at pakke i nummererede kasser, og skrive ned hvad kasserne indeholder. Så er det også nemmere at finde og udpakke den rigtige kasse – især hvis du ikke skal have alt med på en gang.

Reservér din box her

Sikker opbevaring hos Blue Box

Sikker opbevaring

Vores lager hotel er indhegnet, videoovervåget og udstyret med alarmsystem. Læs mere her…

Adgang døgnet rundt

Adgang døgnet rundt

Med dit personlige magnetnøglekort har du adgang til din box 24 timer i døgnet, alle ugens dage, hele året rundt.
Læs mere her…

Ren og tør opbevaring

Ren og tør opbevaring

Hos Blue Box er der altid rent og ryddeligt. Hvad enten du opmagasinerer dine ting i en indendørs eller udendørs box står dine ting rent og tørt. Læs mere her…

Nemt og enkelt at komme i gang

Nemt og enkelt at komme i gang

Hos Blue Box står vi parat til at hjælpe og finde den helt rigtige box til dig. Læs mere her…