Lej container Book lagerhotel

Opbevaring nær Solrød Strand

Blue Box lagerhotel ligger blot 50 min. kørsel fra Solrød Strand. Vi tilbyder opbevaring til dig, der står og mangler mere opbevaringsplads. Blue Box er løsningen til dig, uanset om du skal have plads til din webshops lager eller du mangler plads til dine vinterdæk og solsenge. Blue Box lagerhotel kan altid hjælpe dig, vi har altid plads til alle.

Du kan nemt og sikkert opmagasinere hos os. Du vil have adgang til din opbevaring døgnet rundt, alle ugens dage, hele året rundt. Vi har flere forskellige opbevaringsmuligheder, du frit kan vælge imellem, så du kan finde den løsning, der passer til dig og dine behov. Vi har boxe fra 3,3 m2 til 13,8 m2. Hvis du har behov for mere plads, så kontakt os for at høre om dine muligheder hos Blue Box.

FLEKSIBEL OPBEVARING

Vores centrale placering nær Solrød Strand gør det optimalt for dig, der bor i nærområdet og mangler mere plads til dine ting. På vores lagerhotel er der nem adgang, gode parkeringsforhold samt direkte kørsel til din box. Blue Box tilbyder mange forskellige opbevaringsløsninger, så du kan opbevare alt lige fra værktøj og byggematerialer til møbler og tekstiler.

Blue Box har lige det, du har brug for, når du skal have opbevaret dine ting:

  • God beliggenhed
  • Blå rabatter
  • Høj service
  • Adgang hele året rundt på alle tider af døgnet
  • Altid rent og pænt
  • Sikkerheden er i top
  • Flere muligheder for opbevaring af dine ting

Vi tilbyder sikker og god opbevaring til både private og erhverv. Har du temperaturfølsomme ting, kan du leje en box på vores opvarmede lagerhotel. Har du f.eks. værktøj, byggematerialer o. lign., kan du leje en upvarmet box på vores udendørs plads. Har du møbler o. lign. som ikke kan tåle fugt, men godt kan tåle en lav temperatur, kan du leje en isoleret box på vores udendørs plads. En isoleret box mindsker risikoen for kondensdannelse, der kan opstå ved temperatursvingninger.

ØNSKER DU ET GODT TILBUD TIL DIN OPBEVARING?

Ved du på forhånd, at du ønsker at leje en box i minimum 3, 6 eller 12 måneder tilbyder vi blå rabatter. For dit valg bliver du belønnet med en lejerabat på henholdsvis 5%, 10% eller 15%. Den blå rabat forsætter indtil den dag, hvor du opsiger din box og dit lejemål er afsluttet.

HØJ SIKKERHED

Hos Blue Box går vi meget op i, at du er tryg som lejer af en box. Derfor har vi både overvågning, indhegning og alarmsystem på vores bygninger. Vi har også gode containerlåse i topklasse, som du får med, når du lejer en box hos os. Hertil kan du tilkøbe en forsikring med din lejeaftale hos Blue Box, så dine ting er lige så godt forsikret som, hvis de stod hjemme hos dig selv.

HAR DU BRUG FOR HJÆLP TIL AT FINDE DEN RETTE OPBEVARINGSLØSNING?

Har du brug for vejledning? Vi har været mange år i branchen og er derfor klar til at hjælpe dig med at finde den rette opbevaringsløsning. Ring til os på 999 44 444 eller kom forbi vores kontor på Smedetoften 10 i Frederikssund.

Vi sidder altid klar til at hjælpe dig og svare på dine spørgsmål.