Lej container Book lagerhotel

Opbevaring nær Vallensbæk

Vi byder dig velkommen til vores lagerhotel blot 40 min. kørsel fra Vallensbæk. Hos os kan du booke nem og sikker opbevaring. Vi har den ideelle opbevaringsløsning til dig, lige meget om du skal have midlertidig plads til alle dine møbler mens du flytter, eller du har brug for et fast opbevaring til dine ting. Vi har nemlig plads til alle.

Hos Blue Box har du altid adgang til din box på alle tider af døgnet, hele året rundt. Du kan vælge mellem mange opbevaringsmuligheder. Vi har helt sikkert en løsning, der passer til dig og dine behov. Vi har containere fra 3,3 m2 til 13,8 m2. Har du brug for mere plads, finder vi en god løsning til dig.

Få plads til mere

Blue Box er placeret centralt og tæt på Vallensbæk for at gøre det nemt for dig at komme til og fra vores lagerhotel. På lagerhotellet har vi gode parkeringsforhold. Lejer du en indendørs box kan frit låne en trækvogn, så du nemt og bekvemt kan flytte dine ting ind i din opbevaring. Har du en box placeret udendørs, kan du køre lige til den, hvilket gør det nemt og hurtigt at fylde den. Vi giver dig mulighed for at vælge imellem flere forskellige løsninger til din lagerplads.

Opbevaring med mange fordele

  • Flere muligheder for opbevaring af dine ting
  • Adgang hele året rundt på alle tider af døgnet
  • Blå rabatter
  • Altid rent og pænt
  • God kundeservice
  • Sikkerheden er i top
  • God beliggenhed

Vi tilbyder nem og fleksibel opbevaring til både private og erhverv, hvor du kan vælge mellem flere størrelser af vores uopvarmede, tempererede og isolerede containere. På vores udendørs plads har vi uopvarmede og isolerede boxe. En isoleret box mindsker risikoen for kondensdannelse, der kan opstå ved temperatursvingninger. Vores temeperede container står i en lagerhal, som er opvarmet og altid sikret en temperatur på minimum 6 grader. Dette er løsningen for dig, der ønsker at passe ekstra godt på dine ting og beskytte dem mod kulde og varme.

Sikker og tryg opbevaring hos Blue Box

Vi går meget op i, at du er tryg, når du opbevarer dine ting hos os. Derfor har vi både overvågning, indhegning og alarmsystem på vores bygninger. Vi har også låse i topklasse, som du får med dit lejemål. Hertil kan du tilkøbe forsikring med din lejeaftale for ekstra tryghed, hvis uheldet er ude.

Bliv længere og spar penge

Vi giver dig rabat, hvis du på forhånd ved hvor længe du skal bruge din opbevaring. Når du booker hos os kan frit vælge mellem 3, 6 og 12 måneder, som giver dig henholdsvis 5%, 10% og 15% rabat på din leje. Den blå rabat fortsætter så længe du lejer opbevaringen hos os.

Har du brug for hjælp?

Du er altid velkommen til at kontakte os med spørgsmål omkring dine muligheder for opbevaring eller hjælp til at finde den box, der passer til dine behov. Giv os et kald på 999 44 444, eller komme forbi vores kontor på Smedetoften 10 i Frederikssund.

Vi glæder os til at hjælpe dig med at give dig den plads du mangler.