Spørg os…

En box er et depotrum, hvor du trygt, sikkert og nemt, kan opbevare de genstande, som du ikke selv har plads til. De fås i mange størrelser alt efter dit behov. Vores boxe er primært blå containere deraf navnet BLUE BOX.
Du kan se størrelserne på vores boxe på vores hjemmeside. Du finder dem blandt andet under Opbevaring til private. Her kan du se alle målene, og hvor mange m2 og m3 der er til rådighed. Hvis du stadig er i tvivl, kan du altid ringe til vores kontor på telefon 999 44 444, hvor vi altid har medarbejdere klar til at vejlede dig.
Vi har boxe i fire størrelser fra 3,3-13,8 m2. Du kan vælge, om det skal være en tempereret, isoleret eller uopvarmet box. Alle vores tempererede boxe er placeret i vores lagerhal. Vores isolerede og uopvarmede boxe er placeret udenfor i et indhegnet område med videoovervågning. Vores uopvarmede boxe er beskyttet mod vind og vejr, dog er de ikke frostsikret, og der kan forekomme kondens. Hvis du skal have opbevaret møbler eller lignende ting, anbefaler vi, at du vælger en tempereret box.
Som udgangspunkt lejer du din box for minimum en måned. Du kan dog lave en særskilt aftale, hvor du har mulighed for at leje din box for en specifik periode kortere end en måned.
Du kan booke en box via vores hjemmeside eller ringe til vores kontor på 999 44 444. Inden du booker en box, er det vigtigt, at du finder ud af, hvor meget plads du skal bruge. Når du har booket en box, vil du modtage en lejekontrakt. Adgangskort og nøgler afhentes ved overtagelsesdatoen på vores kontor. Du skal huske at medbringe billedlegitimation. Betaling kan både klares hjemmefra og på vores kontor.
Du kan altid skifte box, såvidt der er boxe ledige i den ønskede størrelse. Et skift kræver en ny lejekontrakt, og dette kan kontoret være behjælpelig med.
Nej, du betaler først fra den dag, hvor du overtager din box. Det vil sige, at du kun betaler for de resterende dage i den måned, du lejer din box.
Sikkerheden er i top på vores lagerhotel. Der er indhegning, videoovervågning samt alarmsystem. Alle vores boxe er forsynet med låse.
Der følger en lås med til din box, og du behøver derfor ikke at medbringe egen lås. Ved overtagelse af din box, vil du få tildelt en nøgle, der passer til din box.
Der følger ikke en forsikring med til din box. Det er derfor dit eget ansvar at kontakte dit forsikringsselskab. Ofte vil dette allerede være inkluderet i din egen indboforsikring, men er du i tvivl, bør du kontakte dit forsikringsselskab.
Du må ikke opbevare farligt gods, som er skadeligt for tredjemand eller miljøet. Det er ikke tilladt at opbevare dyr i din box, ligesom mad og let fordærvelige varer eller ildelugtende produkter heller ikke må oplagres i det lejede. Der må ikke opbevares eksplosiver, brandfarligt gods, trykflaske, brandfarlige væsker eller varer i din box. Maskiner skal tømmes for olie, benzin og lignende væsker.
Køleskabe, frysere og andre genstande, der indeholder væske eller kan forårsage skade på genstande i øvrige lejemål, må kun opbevares i det lejede, såfremt de er forsvarligt indpakket eller drænet for væske.
For at overtage din box, skal der betales et depositum, svarende til 500 kr. inkl. moms. Priser afhænger af den box størrelse, som du vælger. Du kan se priser og størrelser under fanen PRIVAT eller ERHVERV.
Betaling for din box forfalder den 1. i måneden. Du vil få tilsendt et girokort med opkrævningen, eller du kan vælge at tilmelde dig betalingsservice, der automastik trækker lejen fra din konto hver måned.
Det er nemt at komme til sin box. Du får udleveret et nøglekort, der giver adgang til den udvendige port. Såfremt du har valgt en tempereret box, giver nøglekortet dig også adgang til lagerhallen. Der er adgang døgnet rundt alle ugens dage. Vi har trækvogne i forskellige størrelser, som gør det nemt at transportere dine møbler sikkert hen til din box. Størstedelen af vores isolerede og uopvarmede boxe kan du køre direkte til.
Med dit nøglekort har du adgang til din box 24 timer i døgnet, alle ugens dage, hele året rundt.
Ja, der er en opsigelsesperiode på 14 dage, medmindre du har lavet en tidsbegrænset lejekontrakt. Det er ikke et krav, at du opsiger din box til den 1. i måneden. Du kan opsige din box, hvornår som helst og betaler frem til at de 14 dage er udløbet fra opsigelsesdatoen.
Du skal sende en skriftlig opsigelse til kontakt@blueboxstorage.dk eller vores kontor. I mailen skal du huske at nævne:
– Dit lejenummer eller boxnummer (se nummer på din lejekontrakt)
– Hvilken dato du ønsker at opsige din box
Har din virksomhed brug for ekstra kvadratmeter til opbevaring, kan en container være en perfekt og nem løsning for jer. Containeren kan eksempelvis bruges til at opbevare jeres sæsonprodukter, byggematerialer eller værktøj sikkert, eller den kan bruges som en midlertidig opbevaringsløsning, hvor I kan have jeres ting opbevaret på egen adresse.
I har mulighed for at leje en forsikringsgodkendt lås til 62,50 kr. inkl. moms. Denne lås kan benyttes i hele din lejeperiode.
Alternativ kan I også selv sætte hængelås på, men kontakt dit forsikringsselskab og hør nærmere om de vil dække en skade, hvis uheldet er ude.
I kan vælge mellem to størrelser:
En 10′ container er 6,6 m2 og 15 m3.
En 20′ container er 13,8 m2 og 33 m3.

Hvis I er i tvivl om, hvilken størrelse I skal vælge, kan I altid kontakte os, og vi vil vejlede jer bedst muligt.

I kan få leveret en container inden for 1-3 hverdage. Vi skal blot have modtaget en underskrevet lejekontrakt samt betaling.
Som udgangspunkt vil containeren blive leveret på en hverdag i tidsrummet 06.00-16.00, dog kan vi også levere jeres container i weekenden mod et ekstra gebyr. Der skal altid være en person til stede, når containeren bliver leveret, så vi er sikre på, at den placeres korrekt.
I har mulighed for at anmode om, at containeren kommer inden for et tidsrum på 3 timer. Denne løsning er dog dyrere end vores standard tilbud. Kontakt vores kontor på telefon 999 44 444 og hør nærmere.
Prisen afhænger af, hvor langt containeren skal transporteres, og hvilken størrelse container du har brug for. Når I har oplyst os dette via vores hjemmeside, mail eller på telefon, vil vi sende et uforpligtende tilbud til jer.
I kan have din container stående på jeres adresse lige så lang tid, som I vil.
Som udgangspunkt kan jeres container placeres tre meter fra lastbilen. Hvis den skal stå længere væk eller hæves over en hæk, skal der benyttes en større kran, og der vil derfor komme et ekstra gebyr.
Hvis der skulle være nogle forhindringer i forhold til at placere containeren, skal vi informeres om dette inden kørslen foretages. Det kan eksempelvis luftledninger, vejskilte eller træer. Med lejekontrakten følger der en tjekliste, hvor eventuelle forhindringer i forbindelse med containerens placering skal oplyses.
Containeren skal som udgangspunkt stå på privat grund, som eksempelvis jeres parkeringsplads, byggeplads, græsplæne eller indkørsel. Hvis containeren skal stå på offentlig vej, skal I huske at søge tilladelse hos jeres kommune. BLUE BOX kan ikke placere renoveringscontaineren på offentlig vej medmindre, at I har fået denne tilladelse.
Når I skal leje en container hos os, kan vi klare det hele over mail. Vi udarbejder en lejekontrakt, som vi sender til jer. I skal underskrive lejekontrakten og sende den retur til os inden tre dage samt vedhæfte billedlegitimation. Samtidig sender vi også en opkrævning, som skal betales inden kørslen foretages.
Hos Blue Box får vi løbende nye containere, og de er altid pæne og rene.
Ja, der er en opsigelsesperiode på 14 dage, medmindre du har lavet en tidsbegrænset lejekontrakt. Det er ikke et krav, at I opsiger jeres container til den 1. i måneden. I kan opsige jeres container, hvornår som helst og betaler frem til, at de 14 dage er udløbet fra opsigelsesdatoen.
I skal sende en skriftlig opsigelse til kontakt@blueboxstorage.dk eller vores kontor. I mailen skal I huske at nævne:
– Jeres lejenummer (se nummer på jeres lejekontrakt)
– Hvilken dato I ønsker at opsige jeres container

Med en flyttecontainer fra Blue Box hjælper vi dig med at få en stressfri flytning. En flyttecontainer er en container, som du får kørt direkte til din nuværende adresse, så du kan pakke i ro og fred. Når du er færdig med at pakke, henter vi din flyttecontainer og kører den hen til din nye adresse, hvor du i dit eget tempo kan pakke ud.
– Du har mulighed for at leje en forsikringsgodkendt lås til 73,75 kr. inkl. moms. Denne lås kan benyttes i hele din lejeperiode.
Alternativ kan du også selv sætte hængelås på, men kontakt dit forsikringsselskab og hør nærmere om de vil dække en skade, hvis uheldet er ude.
Størrelsen afhænger af hvor stort et hus/lejlighed du flytter fra.
En 10’ container svarer til en 2-værelses lejlighed på ca. 70 m2, som pakkes ned i 120-140 flyttekasser.
En 20’ container svarer til en 4-værelses lejlighed på ca. 140 m2, som pakkes ned i 220-240 flyttekasser.
Hvis du er i tvivl, kan du altid kontakte os, og vi vil vejlede dig bedst muligt.
Du kan få leveret en flyttecontainer inden for 1-3 hverdage. Vi skal blot have modtaget en underskrevet kontrakt samt betaling.
Som udgangspunkt vil flyttecontaineren blive leveret på en hverdag i tidsrummet 06.00-16.00, dog kan vi også levere din flyttecontainer i weekenden mod et ekstra gebyr. Der skal altid være en person til stede, når flyttecontaineren bliver leveret, så vi er sikre på, at den placeres korrekt.
Du har mulighed for at anmode om, at flyttecontaineren kommer inden for et tidsrum på tre timer. Denne løsning er dog dyrere end vores standard tilbud. Kontakt vores kontor på telefon 999 44 444 og hør nærmere.
Prisen afhænger af, hvor langt flyttecontaineren skal transporteres, og hvilken størrelse flyttecontainer du har brug for. Når du har oplyst os dette via vores hjemmeside, mail eller på telefon, vil vi sende et uforpligtende tilbud til dig.
Som udgangspunkt har du din flyttecontainer i op til 30 dage. Ønsker du at forlænge denne periode, skal du kontakte kontoret. Du vil herefter blive opkrævet for en månedlig leje.
Hvis du har reserveret en flyttecontainer, og din flytning bliver udsat, kan du kontakte os, og så finder vi en løsning på dette. Det er muligt at leje flyttecontaineren for længere tid end den aftalte periode.
Som udgangspunkt kan din flyttecontainer placeres tre meter fra lastbilen. Hvis den skal stå længere væk eller hæves over en hæk, skal der benyttes en større kran, og der vil derfor komme et ekstra gebyr.
Hvis der skulle være nogle forhindringer i forhold til at placere flyttecontaineren, skal vi informeres om dette inden kørslen foretages. Det kan eksempelvis være luftledninger, vejskilte eller træer. Med lejekontrakten følger der en tjekliste, hvor eventuelle forhindringer i forbindelse med flyttecontainerens placering skal oplyses.
Flyttecontaineren skal som udgangspunkt stå på privat grund, som eksempelvis din græsplæne eller indkørsel. Hvis flyttecontaineren skal stå på offentlig vej, skal du huske at søge tilladelse hos din kommune. BLUE BOX kan ikke placere flyttecontaineren på offentlig vej medmindre, at du har fået denne tilladelse.
Når du skal leje en flyttecontainer hos os, kan vi klare det hele over mail. Vi udarbejder en lejekontrakt, som vi sender til dig. Du skal underskrive lejekontrakten og sende den retur til os inden tre dage samt vedhæfte billedlegitimation. Samtidig sender vi også opkrævning, som skal betales inden kørslen foretages.
Hos Blue Box får vi løbende nye containere, og de er altid pæne og rene.

Ja, du skal være opmærksom på, at der kan forekomme små rystelser under transporten. Når du sætter dine ting ind i din container, skal du tænke over, hvordan du placerer dem bedst muligt. Skrøbelige ting og møbler bør beskyttes godt, så de ikke bliver beskadiget eller får grimme mærker. Det kan være en god ide at købe bobleplast, tape og flyttetæpper.

Er du træt af byggerod derhjemme, så er en renoveringscontainer den perfekte løsning til dig. En renoveringscontainer er en container, som du får leveret til din adresse, hvor du sikkert kan opbevare byggematerialer, værktøj og møbler m.m. Det er nemt, bekvemt og en sikker løsning for dig, som gerne vil have dine ting opbevaret på egen adresse.
Du har mulighed for at leje en forsikringsgodkendt lås til 73,75 kr. inkl. moms. Denne lås kan benyttes i hele din lejeperiode.
Alternativ kan du også selv sætte hængelås på, men kontakt dit forsikringsselskab og hør nærmere om de vil dække en eventuel skade, hvis uheldet er ude.
Størrelsen afhænger af hvor mange møbler du har, eller hvor mange byggematerialer, du skal opbevaret. En renoveringscontainer kan indeholde eksempelvis:
En 10’ container svarer til en 2-værelses lejlighed på ca. 70 m2, som pakkes ned i 120-140 flyttekasser.
En 20’ container svarer til en 4-værelses lejlighed på ca. 140 m2, som pakkes ned i 220-240 flyttekasser.
Hvis du er i tvivl, kan du altid kontakte os, og vi vil vejlede dig bedst muligt.
Du kan få leveret en renoveringscontainer inden for 1-3 hverdage. Vi skal blot have modtaget en underskrevet lejekontrakt samt betaling.
Som udgangspunkt vil renoveringscontaineren blive leveret på en hverdag i tidsrummet 06.00-16.00, dog kan vi også levere din renoveringscontainer i weekenden mod et ekstra gebyr. Der skal altid være en person til stede, når renoveringscontaineren bliver leveret, så vi er sikre på, at den placeres korrekt.
Du har mulighed for at anmode om at renoveringscontaineren kommer inden for et tidsrum på tre timer. Denne løsning er dog dyrere end vores standard tilbud. Kontakt vores kontor på telefon 999 44 444 og hør nærmere.
Prisen afhænger af hvor langt renoveringscontaineren skal transporteres, og hvilken størrelse renoveringscontainer du har brug for. Når du har oplyst os dette via vores hjemmeside, mail eller på telefon, vil vi sende et uforpligtende tilbud til dig.
Du kan have din renoveringscontainer stående på din adresse lige så lang tid, som du vil.
Som udgangspunkt kan din renoveringscontainer placeres tre meter fra lastbilen. Hvis den skal stå længere væk eller hæves over en hæk, skal der benyttes en større kran, og der vil derfor komme et ekstra gebyr.
Hvis der skulle være nogle forhindringer i forhold til at placere renoveringscontaineren, skal vi informeres om dette inden kørslen foretages. Det kan eksempelvis være luftledninger, vejskilte eller træer. Med lejekontrakten følger der en tjekliste, hvor eventuelle forhindringer i forbindelse med renoveringscontainerens placering skal oplyses.
Renoveringscontaineren skal som udgangspunkt stå på privat grund, som eksempelvis din græsplæne eller indkørsel. Hvis renoveringscontaineren skal stå på offentlig vej, skal du huske at søge tilladelse hos din kommune. BLUE BOX kan ikke placere renoveringscontaineren på offentlig vej medmindre, at du har fået denne tilladelse.
Når du skal leje en renoveringscontainer hos os, kan vi klare det hele over mail. Vi udarbejder en lejekontrakt, som vi sender til dig. Du skal underskrive lejekontrakten og sende den retur til os inden tre dage samt vedhæfte billedlegitimation. Samtidig sender vi også en opkrævning, som skal betales inden kørslen foretages.
Hos Blue Box får vi løbende nye containere, og de er altid pæne og rene.
Ja, der er en opsigelsesperiode på 14 dage, medmindre du har lavet en tidsbegrænset lejekontrakt. Det er ikke et krav, at du opsiger din renoveringscontainer til den 1. i måneden. Du kan opsige din renoveringscontainer hvornår som helst, og du betaler frem til at de 14 dage er udløbet fra opsigelsesdatoen.
Du skal sende en skriftlig opsigelse til kontakt@blueboxstorage.dk eller vores kontor. I mailen skal du huske at nævne:
– Dit lejenummer (se nummer på din lejekontrakt)
– Hvilken dato du ønsker at opsige din renoveringscontainer