Lej container Book lagerhotel

Containerudlejning

flyttebox

Containerudlejning

Hos Blue Box udlejer vi containere til dig, der har brug for ekstra opbevaringsplads derhjemme. Der kan være mange grunde til, at du står og mangler en container. I forbindelse med renovering eller tilbygning er en container en nem måde at opbevare byggematerialer på. Du kan også bruge containeren til at opbevare møbler og inventar, så de ikke står i vejen i husets andre rum.

BILLIG OG NEM OPBEVARINGSLØSNING

At leje en container er både nemt og billigt. Vi leverer den til dig og henter den igen, når du ikke har brug for den længere. Containeren står tæt på dig, så du har hurtig adgang til dine ting.

Vi sætter en ære i at have lave priser, hvor alle kan være med. Hos os er prisen i bund og fleksibiliteten i top. På trods af en skarp pris går vi dog aldrig på kompromis med kvaliteten, og du kan være sikker på, at den container, der bliver leveret hos dig, er i pæn stand, ren og tør.

HURTIG LEVERING AF CONTAINER

Ønsker du at leje en container hos os, kan du udfylde vores tilbudsformular her: https://blueboxstorage.dk/lej-en-container/ . Vi sender dig et uforpligtende tilbud på samme eller næstkommende hverdag.

Vi leverer containeren hos dig inden for 1-3 hverdage. Containeren kan placeres på privat grund – det kan eksempelvis være i indkørslen eller på græsplænen. Hvis containeren skal stå på offentlig vej, kræver det en tilladelse fra kommunen, før vi kan levere den.

Typer af containere

Vi udlejer både isolerede og standard containere. Begge containere findes i to mål; 10’ og 20’. En 10’ passer cirka til indholdet af en bolig på 70 kvadratmeter, og en 20’ passer til indholdet af en bolig på cirka 140 kvadratmeter. Omregnet i flyttekasser kan en 10’ container rumme mellem 120 og 140 flyttekasser, og en 20’ har plads til mellem 220 og 240 flyttekasser.

Den standard container egner sig fint til byggematerialer og lignende, som ikke tager skade af kulde. Hvis du i stedet skal opbevare møbler i containeren, anbefaler vi, at du vælger en isoleret container. Containeren er ikke opvarmet, men isoleringen mindsker kondens, der opstår ved temperatursvingninger.