Lej container Book lagerhotel

Opbevaring til privat og erhverv

sikkert

Sikker opbevaring

Vores lagerhotel er indhegnet, videoovervåget og udstyret med alarmsystem.


adgang

Adgang døgnet rundt

Med dit personlige magnetnøglekort har du adgang til din box 24 timer i døgnet, alle ugens dage, hele året rundt.

forhold

Ren og tør opbevaring

Hos Blue Box er der altid rent og ryddeligt. Hvad enten du opmagasinerer dine ting i en indendørs eller udendørs box står dine ting rent og tørt.

adgang

Nemt og enkelt at komme igang

Hos Blue Box står vi parat til at hjælpe og finde den helt rigtige box til dig.Opbevaring hos os

Skal du flytte, og har du brug for midlertidig opbevaring af dine ting? Står du overfor at skulle udstationeres, og mangler du et sted til dine møbler? Er der ikke plads i garagen eller på loftet til vinterdæk, havemøbler eller arvegods?

Hos Blue Box har vi den plads, du står og mangler. Hos os kan du nemt og sikkert opmagasinere dine ting.

Vi udlejer boxe i fire størrelser fra 3,3 m2 til 13,8m2 med op til 2,39 meter til loftet. Vi har både boxe stående inden- og udendørs, alt efter om du har behov for opvarmet eller uopvarmet opbevaring. Har du ting, som ikke kan tåle frost eller fugt, anbefaler vi dig at leje en indendørs box. De er placeret i vores lagerhal, hvor der altid er mindst seks grader.

Uanset om du lejer en indendørs eller udendørs box, er det altid nemt at komme til dine ting, og du kan låne en trækvogn til at transportere dine ting til og fra boxen. Du har adgang til din box 24 timer i døgnet – alle ugens syv dage, og sikkerheden er i top på vores lagerhotel, der er indhegnet, videoovervåget og udstyret med alarmsystem.

Lej mere plads hos Blue Box lagerhotel

Har du brug for mere plads? Lej en box på vores lagerhotel. Der kan være mange grunde til at du har brug for ekstra opbevaringsplads i en periode. Måske er du ved at flytte? Måske har du arvet? Eller måske skal du ud og rejse? Måske er der bare ikke helt plads nok derhjemme? Hos Blue Box kan du leje lagerboxe i fire forskellige størrelser fra 3,3 m2 til 13,8m2 med op til 2,39 meter til loftet. Uanset om du skal flytte alt eller du bare mangler plads til at opbevare vinterdæk, kan Blue Box lagerhotel hjælpe. Vi har plads til alle.

Nemt og sikkert

Uanset om du lejer en indendørs eller udendørs box, er det altid nemt at komme til dine ting. Du har adgang til din box 24 timer i døgnet – alle ugens syv dage, og du kan låne en trækvogn til at transportere dine ting til og fra boxen, uanset hvornår du kommer.

Sikkerheden er i top på vores lagerhotel, der er indhegnet, videoovervåget og udstyret med alarmsystem.