Lej container Book lagerhotel

Størrelsesguide

Beregn ud fra hvor mange flyttekasser du har, eller hvor stor din bolig er, hvor stort dit pladsbehov er. Vær opmærksom på at beregningen er et estimat og vejledende uden ansvar.

Antal flyttekasser

0-60
60-80
80-140
140-290
290+
eller

Din bolig i M2

0-30
30-40
40-70
70-140
140+

placeholder

Se hvilke rum vi kan tilbyde i den størrelse

Se vores anbefaling

6 GODE RÅD TIL OPTIMAL OPBEVARING

1. Flyttekasser: Overvej hvordan du pakker dine flyttekasser. Små flyttekasser er gode til tunge ting, da de ikke bliver overlæsset. Generelt skal du være opmærksom på, at dine flyttekasser ikke bliver overlæsset, så de holder deres facon og står stabilt, når de er stablet. Det er desuden en god idé at sætte mærkat på dine flyttekasser, så nemt kan se, hvad de indeholder.

2. Skil dine møbler ad: Det kan være en fordel så vidt muligt at skille alle dine møbler ad, så de er nemmere at stable. Put skruer og andet tilbehør til dine møbler i en plastikpose og tape det fast til det pågældende møbel, så det ikke forsvinder.

3. Tunge ting nederst: Placér altid de tungeste ting nederst, når du stabler dine ting.

4. Beskyt dine ting: Skrøbelige ting og møbler kan blive beskadiget eller få mærker. Det er en god idé at beskytte dine møbler med bobleplast, tape eller flyttetæpper.

5. Placer dine ting korrekt: Det er en god idé at udarbejde en plan eller oversigt over, hvor du vil placere dine ting. Når du har fyldt din container kan du hænge denne op, så du altid ved, hvor dine ting er. Placér de ting du bruger mindst bagerst i containeren. Lav evt. gangplads så du har mulighed for at komme ned til de bagerste ting i din container.

6. Opsæt en reol: Hvis du skal opbevare mindre ejendele, kan det være en fordel at sætte en reol ind i din container. Vær dog opmærksom på, at du ikke må fastgøre den til containervæggen.