Lej container Book lagerhotel

Flyttecontainer - stressfri flytning til privat og erhverv

Step 2

Vi leverer en flyttecontainer

Step 3

Du pakker i ro og mag

Step 4

Vi fragter til den nye adresse

- eller opbevarer midlertidigt hos os

VIGTIGT: Inden du lejer en flyttecontainer, er der flere praktiske ting, som du skal være opmærksom på.
Det er derfor meget vigtigt, at du læser informationerne grundigt igennem og sætter dig ind i nedenstående.
På forhånd tak.

Containertyper og mål

Flyttecontainer

Leveringsforhold

Flyttecontainer

Råd og vejledning

Flyttecontainer

Reglement

Flyttecontainer

Ofte stillede spørgsmål

Flyttecontainer

Sådan låser du din container

Hos Blue Box har du mulighed for at leje en standard eller isoleret flyttecontainer. Har du fugt- og temperaturfølsomme ting, anbefaler vi, at du vælger en isoleret flyttecontainer, da det mindsker risikoen for dannelse kondens.

Flyttecontainer type M2 – indvendigt areal M3 – rumfang Udvendige mål (cm) Indvendige mål (cm)
10’ flyttecontainer – standard 6,6 15 L 299 x B 244 x H 259 L 283 x B 235 x H 237
10’ flyttecontainer – isoleret 5,9 13,3 L 299 x B 244 x H 259 L 268 x B 220 x H 226
20’ flyttecontainer – standard 13,8 33 L 606 x B 244 x H 259 L 590 x B 235 x H 237
20’ flyttecontainer – isoleret 12,8 29 L 606 x B 244 x H 259 L 572 x B 220 x H 226

Forhold vedr. levering og afhentning af en Blue Box container

Når du lejer en container, er der flere praktiske ting, som du skal være opmærksom på. Det er derfor meget VIGTIGT, at du læser denne information grundigt igennem og sætter dig ind i nedenstående punkter.

Kran og mål ved levering

Vi leverer din container med en lastbil med kran. For at lastbilen kan komme frem, og containeren kan placeres, er der nogle forhold og mål, som du skal være opmærksomme på inden du bestiller en container.

Det er vigtigt, at der ikke er beplantning, luftledninger, gadelygter, køretøjer el.lign. i vejen ved levering og afhentning. Vær desuden opmærksom på, at underlaget skal være jævnt, og kørefast.

Se nedenstående illustrationer, der viser lastbilens størrelse, og hvor langt vi kan række din container. Såfremt du har spørgsmål eller specifikke behov er vi klar til at hjælpe dig – ring blot +45 999 44 444

Nedenfor ser du en lastbil med en LILLE kran, hvor en TOM container kan række op til ca. 1 m. fra lastbilen.

 

Nedenfor ser du en lastbil med en STOR kran, hvor en TOM container rækkes op til ca. 8 m. fra lastbilen. Obs. Skal containeren afhentes med gods, kan den maks. sættes op til ca. 5,5 m. fra lastbilen.

 

Nedenfor ser du en lastbil med en STOR kran, hvor en FULD container rækkes op til ca. 5,5 m. fra lastbilen.

Nedenfor ser du en lastbil med en EKSTRA STOR kran, hvor en TOM container rækkes op til ca. 16 m. fra lastbilen. Obs. Skal containeren afhentes med gods, kan den maks. sættes op til ca. 13 m. fra lastbilen.

Ekstra stor kran: Ved valg af EKSTRA STOR kran kan en TOM container rækkes op til ca. 16 m. fra lastbilen.

OBS: Skal containeren afhentes FULD, som fx en flyttecontainer, kan den maks. sættes op til ca. 13 m. fra lastbilen.

Nedenfor ser du en lastbil med en EKSTRA STOR kran, hvor en FULD container rækkes op til ca. 13 m. fra lastbilen.

Vigtige forhold som du skal være opmærksom på:

Tilkørselsforhold:
Frihøjden skal være min. 4,5 meter for lastbilen.

Vej bredden skal være min. 3,5 meter, og der skal være plads til, at lastbilen kan dreje om hjørner.

Adgangsveje til lastbilen skal være ryddede og kørefaste. Lejer vil blive opkrævet for ventetid, hvis området ikke er klargjort på forhånd. Lejer er ansvarlig for at evt. tredjepart ikke er til forhindring.

Aflæsningspladsen:
Frihøjden skal være 8 meter for lastbilen.

Bredden til den side, hvor der skal løftes til, skal der være 2,5 meter friplads til støtteben.

Den samlede bredde med lastbilen skal være 6 meter.

Placering af container:
Sørg for, at der er et jævnt og vandret areal, hvor containeren skal placeres. Hvis dette ikke er gældende, skal Lejer selv sørge for materialer til evt. opklodsning. Dette skal være forberedt inden levering af containeren.

Sørg venligst for, at der ikke er luftledninger, grene, skilte, biler eller lignende forhindringer, som kan være i vejen for levering/afhentning af container. Skal containeren stå på perlesten, fliser eller andet skrøbeligt underlag, skal Lejer også stå for opklodsning.

Uden opklodsning er eventuelle skader på Lejers eget ansvar, og Lejer er ikke erstatningsberettiget.

Lejer skal være opmærksom på, at lastbilen vejer ca. 20 tons. Lastbilen kan efterlade aftryk i underlaget. Den aftalte transportpris, som fremgår af ordren, inkluderer 15 minutter til af- og pålæsning.

Ved ventetid eller uforudsete aflæsningsforhold vil Lejer blive opkrævet for dette pr. påbegyndt halve time. Der vil blive lagt en lås ind i containeren inden levering.

Ved en forgæves kørsel grundet Lejers misligholdelse af betingelserne, vil Lejer blive faktureret for omkostningerne forbundet med kørslen.

Afmærkning af placering:
Det er påkrævet, at Lejer er tilstede ved levering af container. Alternativt skal Lejer tilsende en plantegning over den ønskede placering af containeren, og have markeret stedet tydeligt op efter containerens mål, hvor containeren skal placeres. Vurderer chaufføren, at der ikke er plads til containeren eller at den anviste placering ikke er egnet, er Blue Box berettiget til at køre containeren retur på Lejers regning. Lejer påtager sig ansvaret for, at anvise en korrekt og lovlig placering af containeren, skaffe de nødvendige tilladelser til placering samt enhver form for afmærkning og afskærmning.

Annullering af ordre:
Annullering af ordre skal ske senest 2 hverdage inden den aftalte leveringsdato. Ved senere afbestilling har Blue Box krav på en erstatning i form af et administrationsgebyr. Annullering af ordre skal ske skriftligt.

Afbestilling af containerkørsel:
Indtil kl. 08.30 hverdagen før levering kan der vederlagsfrit afbestilles en kørsel af container. Ved senere afbestilling har Blue Box krav på en erstatning svarende til prisen for den bestilte kørsel. Afbestilling af kørsel skal ske skriftligt.

Afhentning af tom container:
Containeren skal være rengjort inden afhentning. Lås og nøgle skal lægges ind i containeren.

Ved kørsel mellem Lejers adresser skal containeren være klar til afhentning fra kl. 06:00 på afhentningsdagen.

Opsigelse af container:
Opsigelse af containeren skal ske via Blue Box’ opsigelsesformular: Link til opsigelsesformular

Opsigelsesvarslet af containeren er 14 dage. Når Lejer har opsagt containeren og meddelt, at den er tom og klar til afhentning, vil Blue Box afhente containeren inden for 10 hverdage, såfremt der er valgt FLEX afhentning. Blue Box forbeholder sig retten til at afhente containeren døgnet rundt efter container er meldt tom og klar til afhentning.

Ønskes det, at containeren skal afhentes på en bestemt dato, kan der opgraderes til PREMIUM afhentning. Der vil i forbindelse med opgraderingen faktureres 50% af den oprindelige transportpris på kørslen som tillæg.

Ønskes der at annullere eller ændre opsigelsen, skal det ske senest 3 hverdage inden begyndelsen på Blue  Box’ afhentningsperiode af container på 10 hverdage. Hvis dette ikke overholdes, har Blue Box ret til at opkræve et gebyr.

Offentlig vej:
Containeren skal stå på privat grund. Hvis containeren skal stå på en offentlig grund, kræver det indhentning af tilladelse fra kommunen. Den indhentede tilladelse skal sendes til Blue Box senest 3 hverdage inden levering af container. Skal Blue Box ansøge om tilladelse, opkræves Lejer kr. 812,50 inkl. moms. Blue Box står ikke til ansvar for placering af container på offentlig vej. Såfremt kommunen kræver, at der opsættes lyskegler, kan disse købes hos Blue Box for 1.000,00 kr. inkl. moms. Skal der afspærres en plads og opsættes skilte til containeren dagen før, opkræver Blue Box et tillæg pr. gang, der skal afspærres.

Kørsel med gods:
Containerens gods må maksimalt veje 2,7 tons. Hvis den vejer mere end 2,7 tons, vil der være behov for en større kran, og hermed vil der blive opkrævet en tillægspris. For at undgå forgæves kørsel, er det vigtigt, at Lejer laver en aftale forud med Blue Box.

Midlertidig opbevaring hos Blue Box:
Ved valg af midlertidig opbevaring med begrænset adgang af container i Frederikssund, har Lejer kun adgang til containeren i kontorets åbningstid mandag – fredag kl. 08:00-17:00 efter aftale. Containeren vil blive placeret på en indhegnet plads med videoovervågning. Containeren vil ikke stå opvarmet.

Ved valg af midlertidig opbevaring uden adgang til containeren, vil containeren blive placeret på det nærmeste Blue Box containerdepot, hvor der ikke er kundeadgang.

Ved valg af midlertidig opbevaring i vores indendørs tempererede hal i Frederikssund, er der som udgangspunkt ingen kundeadgang. Dog kan der i særlige tilfælde, imod forespørgsel senest 3 hverdage før, gives adgang til containeren. Dette koster et gebyr på 750 kr. inkl. moms pr. gang. I den forbindelse, gives der adgang til containeren i maks. 3 timer på hverdage imellem kl. 07:30 – 15:00.

Containertype: Har du fugt- og temperaturfølsomme ting, anbefaler vi, at du vælger en isoleret container, da denne mindsker risikoen for kondens. Vær dog opmærksom på, at containeren ikke er opvarmet.

Opklodsning: Vi anbefaler altid opklodsning, hvis containeren skal stå på græs eller jord, da containeren kan synke ned eller fryse fast. Det er også anbefalet at opklodse, hvis containeren skal stå på asfalt eller i en indkørsel, da denne kan lave mærker i årets varme måneder. Vores anbefalede opklodsning er 4 stk. 22mm x 50 x 50 cm krydsfinerplader under hvert hjørne af containeren.

Flyttekasser: Overvej hvordan du pakker dine flyttekasser. Små flyttekasser er gode til tunge ting, da de ikke bliver overlæsset. Generelt skal du være opmærksom på, at dine flyttekasser ikke bliver overlæsset, så de holder deres facon og står stabilt, når de er stablet. Det er en god idé at sætte mærkat på dine flyttekasser, så nemt kan se, hvad de indeholder.

Skil dine møbler ad: Det kan være en fordel så vidt muligt at skille alle dine møbler ad, så de er nemmere at stable. Put skruer og andet tilbehør til dine møbler i en plastikpose og tape det fast til det pågældende møbel, så det ikke forsvinder.

Beskyt dine ting: Skrøbelige ting og møbler kan blive beskadiget eller få mærker. Det er en god idé at beskytte dine møbler med bobleplast, tape eller flyttetæpper.

Tunge ting nederst: Placér altid de tungeste ting nederst, når du stabler dine ting.

Placer dine ting korrekt: Det er en god idé at udarbejde en plan eller oversigt over, hvor du vil placere dine ting. Når du har fyldt din container kan du hænge denne op, så du altid ved, hvor dine ting er. Desuden skal have med i dine overvejelser, at containeren skal flyttes.

Fugtige ejendele: Vær opmærksom på, at du ikke stiller fugtige ejendele ind i containeren, da dette kan skabe kondens og fremkalde mug.

Lejeaftalen for containerleje

Lejeforholdets begyndelse, ophør og dens betaling:
Aftalen træder i kraft på leveringsdagen og fortsætter indtil den skriftligt opsiges af en af parterne.

Containeren bliver ikke leveret før betaling er modtaget hos Blue Box.

Opsigelsesvarslet er 14 dage. Minimumslejen er 30 dage.

Leje af containeren sker på vilkårene der fremgår af ordren.

Lejen betales månedsvis forud og forfalder d. 1. i hver måned. Hvert år d. 1. januar kan Blue Box regulere lejen med 3% uden varsel.

Ved for sen betaling forbeholder Blue Box sig retten til at pålægge Lejer et gebyr på kr. 148 + 2% af det skyldige beløb, som ligger ud over kr. 1.000.

Såfremt Lejer vælger ikke at tilmelde sig til PBS, tillægges lejeopkrævningen et faktureringsgebyr.

Parterne har aftalt, at al kommunikation med herunder af meddelelse om Lejers opsigelse eller én af parternes ophævelse kan ske skriftligt per e-mail.

Det er Lejers ansvar at oplyse korrekte kontaktoplysninger skriftligt til Blue Box per e-mail, herunder ændring af adresse, e-mailadresse, telefonnummer mm. Meddelelser sendes til senest oplyste kontaktoplysninger, og er bindende.

Såfremt Lejer ønsker at annullere ordren, skal dette ske senest 2 hverdage før levering.

Blue Box har ret til at forlænge tidsfrister ved forsinkelse af transport, der opstår som følge af forhold, som Blue Box ikke er skyld i eller herre over, f.eks. krig, brand, strejker, lockout, hærværk eller usædvanlige naturbegivenheder.

Anvendelse:

Containeren må ikke bruges til andet end opmagasinering / flyttegods / lagerplads.

Der må i containeren ikke opbevares farligt gods, som er skadeligt for tredjemand eller miljøet. Det er ikke tilladt at opbevare dyr i containeren, ligesom der ikke må opbevares eksplosiver, brandfarligt gods, trykflasker eller brandfarlige væsker. Maskiner skal tømmes for olie, benzin og lignende væsker.

Lejer må ikke gøre indgreb i containeren, såsom opsætning af hylder og lign.

Der må ikke opsættes skiltning uden forudgående skriftlig tilladelse fra Blue Box.

Opmagasinering i containeren sker for Lejers regning og risiko. Blue Box er ikke ansvarlig for eventuelle tab, som Lejer måtte lide i forbindelse med lejeperioden. Lejer er erstatningsansvarlig over for tredjemand, såfremt Lejers opbevaring af genstande i containeren forårsager skade.

Lejer er erstatningsansvarlig over for udlejer, såfremt Lejers opbevaring af genstande i containeren forårsager skade på Blue Box’ ejendom.

Endvidere er Lejer erstatningspligtig overfor Blue Box, såfremt containeren har taget skade i Lejers varetægt. Lejer hæfter for kr. 2.500 inkl. moms for låsen og kr. 500,00 inkl. moms for nøglen, såfremt denne bortkommer eller bliver beskadiget.

Fremleje eller fremlån må ikke finde sted, og Lejer har ikke afståelsesret til containeren.

Ansvar:

Ved lejemålets ophør skal containeren afleveres i god og rengjort stand, bortset fra forringelse ved ælde og almindeligt slid. Blue Box forbeholder sig retten til at fakturere evt. reparationer, rengøring, fjernelse af graffiti mm. til Lejer.

Genstande, der henstår i containeren efter lejeperiodens ophør vil blive bortskaffet af Blue Box på Lejers bekostning.

Under transport er det Lejers ansvar, at godset er pakket forsvarligt. Blue Box kan ikke drages til ansvar, såfremt godset bliver beskadiget under transporten.

Ved levering af container er Lejer pligtig til at gennemgå containeren for synlige mærker, pletter mv. på containeren. Dette er ikke udtømmende, men blot eksempler på fejl eller mangler på containeren.

Fejl og mangler skal mailes senest 24 timer efter levering til kontakt@blueboxstorage.dk. Kontakt evt. kontoret i vores åbningstider.

Ved Lejers misligholdelse af aftalen såsom betaling af leje eller misligholdelse af det lejede, har Blue Box ret til at hæve aftalen efter forudgående varsel. Såfremt aftalen hæves, er Lejer forpligtet til at betale leje indtil Lejer har ryddet alt opbevaret gods fra det lejede.

I tilfælde af Lejers misligholdelse af nærværende aftale, har Blue Box tilbageholdelsesret i de genstande, som opbevares i det lejede.

Blue Box’ udøvelse af Salgsfuldmagten er betinget af, at den skyldige leje til trods for Blue Box’ påkrav herom ikke er betalt rettidigt i henhold til påkravets betalingsfrist. Blue Box er berettiget til at hente containeren uden varsel på Lejers regning, såfremt Lejer misligholder aftalen af nogen art. Sker der skade på Lejers effekter, som er opbevaret i containeren under afhentningen eller transporten, er Blue Box uden ansvar for disse pga. Lejers misligholdelse.

Alle omkostninger, der skyldes Lejers misligholdelse af denne aftale påhviler Lejer.

GPS-registrering:

Blue Box ApS har installeret GPS-enheder i alle containere som en kontrolforanstaltning. Indførelsen af kontrolforanstaltningen er begrundet i driftsmæssige formål:

– Effektivisere virksomhedens planlægning af opgaverne, idet containerne hurtigt og nemt kan lokaliseres. Det vil dels give en bedre udnyttelse af ressourcer og en bedre kundeservice.

– Endvidere kan containerne lokaliseres i tilfælde af tyveri, ligesom oplysningerne fra GPS-overvågningen kan bruges som dokumentation ved klager over kørsel, parkering eller lignende.

Hvorfor benytte en Blue Box til at flytte?

Med en Blue Box kan du få en flyttecontainer ud på din adresse og flytte dine ting ind i ro og mag. Flyttecontaineren vil først blive flyttet til din nye adresse, når du er klar. Du kan derfor flytte i dit eget tempo og dermed få en stressfri flytning.

Jeg har en overgangsperiode fra min gamle bolig er solgt, til jeg får nøglerne til den nye. Kan I hjælpe med opbevaring?

Hos Blue Box tilbyder vi midlertidig opbevaring med eller uden adgang, så dine ting kan stå sikkert, indtil du får dit nye hjem. Såfremt du ønsker at have midlertidig opbevaring med adgang, vil du kunne komme til din container alle hverdage i kontorets åbningstid.

Hvad koster det at få en flyttecontainer leveret?

Prisen på din flytning kommer an på, hvor stor kilometerafstand der er mellem vores depoter og din adresse. Du kan kvit og frit udfylde vores tilbudsberegner for et specifikt og uforpligtende tilbud på hele din flytning med en Blue Box. Du kan se prisen med det samme og vælge at få tilbuddet sendt på mail.

Hvor hurtigt kan I levere en flyttecontainer?

I de fleste tilfælde kan vi levere en flyttecontainer inden for 1-2 hverdage efter, at vi har modtaget betaling for ordren.

Skal jeg selv fremskaffe en lås?

Du skal ikke selv fremskaffe en lås, da der medfølger en obligatorisk forsikringsgodkendt containerlås med en Blue Box flyttecontainer. Lejen for låsen koster 73,75 kr. inkl. moms. om måneden. Denne lås kan benyttes i hele din lejeperiode.

Hvilke containerstørrelser tilbyder I?

Hos Blue Box tilbyder vi 10’ flyttecontainere på 6,6 m2 og en 20’ flyttecontainere på 13,8 m2. Begge størrelser kommer både i en standard version og i en isoleret version, så netop dine krav til opbevaring kan efterkommes.

Er mit containerindhold forsikret?

Du opfordres til at forsikre sit containerindhold/genstande, idet det lejede og dets indhold ikke er omfattet af Blue Box’ forsikring.

Blue Box tilbyder, at du kan tilkøbe forsikring hos Blue Box, som tegnes igennem Købstædernes Forsikring. Du kan læse mere om vores forsikringer her: Blå Forsikring

Kan jeres container komme over min hæk?

Ved valg af en almindelig lille kran, vil flyttecontaineren blive sat ved siden af lastbilen. Hvis flyttecontaineren skal over hæk og andre forhindringer, vil der skulle leveres med en stor kran. Kontakt os på 99 94 44 44 for at høre, om dette er en mulighed på den ønskede adresse. Du kan også læse mere om krantyper her.

 

Jeg bor på en villavej og har ikke plads til containeren på min adresse. Kan containeren placeres på vejen?

Du kan godt få en container leveret på offentlig vej. Der skal dog indhentes en tilladelse til placering på offentlig vej hos Råden Over Vejareal. Lejer kan selv ansøge om tilladelse. Såfremt Blue Box skal ansøge, vil der pålægges et gebyr for dette.

Hvordan opsiger jeg lejen af min container hos Blue Box?

Du kan nemt og hurtigt opsige din container via vores opsigelsesformular. Gå til opsigelsesformularen her.

Leverer I i weekenden og på helligdage?

Blue Box kan levere alle ugens dage. Der er dog et weekend- og helligdagstillæg på levering uden for ugens hverdage. Kontakt blot vores kontor, for at høre mere om mulighederne.

Kan jeg få rabat?

Ved du på forhånd, hvor længe du har brug for din container, gør du administrationen nemmere for os, og det vil vi gerne takke dig for med en rabat. Vi tilbyder Blå Rabatter, hvis du ved på forhånd, at du ønsker at leje din container i minimum 3, 6 eller 12 måneder, vil du få henholdsvis 5%, 10% eller 15% rabat på boxlejen. Læs mere om Blå Rabatter her.

FixLock:

Abloy:

 

Skal du flytte? En flyttecontainer er en stressfri og favorabel flytteløsning. Du får leveret en container direkte til din adresse, hvor du kan fylde den i ro og mag. Når du er klar, flytter vi den til din nye adresse, hvor du kan tømme containeren i dit eget tempo.

Billig transport & høj service: Hos Blue Box bestræber vi os på at yde god service og kvalitet til lave priser. Heri indgår muligheden for FLEX transport, som indebærer gensidig fleksibilitet i form af lave priser til dig, mens containeren bliver leveret i tidsrummet 06:00-18:00 på den aftalte dato. Ønsker du derimod et mere præcist leveringstidspunkt, kan vi tilbyde at opgradere dig til PREMIUM levering, hvor du kan vælge et 3 timers interval på den aftalte dato.

På samme måde, kan du vælge mellem FLEX og PREMIUM afhentning. Ved FLEX afhentning holdes prisen lav, mens vi har 10 hverdage til at afhente din container. Ved en opgradering til PREMIUM afhentning vil containeren blive afhentet på den dato, som du foretrækker.

Midlertidig opbevaring: Har du brug for at få din container opbevaret, inden den flyttes til din nye adresse, kan du få den til midlertidig opbevaring hos Blue Box. Containeren vil stå indhegnet og overvåget, og du kan få adgang til den efter nærmere aftale med kontoret.

Fleksibel opsigelse: Hos Blue Box arbejder vi ikke med specifikke dage ved overtagelse eller opsigelse. Du kan derfor leje samt opsige på, hvilken som helst hverdag i måneden. Du kan opsige din container på en vilkårlig dag med 14 dages opsigelsesvarsel. Minimumslejeperioden er 30 dage.

Vigtig information:
Vi leverer din container med en lastbil med kran, hvor du kan vælge i mellem en lille eller stor kran. Se hvor langt kranerne kan række under nedenstående afsnit: Container mål og levering.

Vejbredden skal være min. 4,5 meter, og det er vigtigt at lastbilen kan komme rundt omkring evt. hjørner.

Du skal være opmærksom på, at lastbilen vejer ca. 20 ton. Lastbilen kan efterlade aftryk i underlaget.
Ved flytning af containeren mellem adresser, må indboet maks. veje 2,7 ton.

Du skal være tilstede i det forhåndsgivet tidsrum ved levering af container medmindre andet er skriftligt aftalt med Blue Box. Der er mulighed for at leje en lås til containeren.

Hvis containeren skal stå på en offentlig grund, kræver det afmærkning og indhentning af tilladelse fra kommunen. Lejer kan i de fleste tilfælde ansøge selv. Skal Blue Box søge om tilladelse vil dette tillægges i prisen.

Spørgsmål?
Har du nogle specielle behov eller ønsker så tag gerne kontakt, enten på telefon +45 999 44 444 eller: kontakt@blueboxstorage.dk

Lej en flyttecontainer

Det er svært at passe en flytning ind i en tætpakket, travl hverdag. Med en flyttecontainer fra Blue Box hjælper vi dig med at få en stressfri flytning.

Vi leverer containeren direkte til din nuværende adresse, og du har flyttecontaineren til rådighed i helt op til 30 dage, så du kan pakke i ro og mag. Når du er færdig med at pakke, henter vi din flyttecontainer og kører den hen til din nye adresse, hvor du i dit helt eget tempo kan pakke ud.

Vi anbefaler, at du vælger en isoleret container, hvis hvis du har temperaturfølsomme ting, da den mindsker kondens, som kan opstå ved temperatursvingninger.

Midlertidig opbevaring
hos os er også muligt

Har du behov for, at din flyttecontainer skal midlertidig opbevares hos os, er dette også en mulighed. Din flyttecontainer vil blive placeret på en indhegnede og videoovervåget plads, hvor der kun er adgang efter særaftale.

Alle vores containere er af højeste kvalitet. Containerne er sikre, rene og tørre og de måler fra 6,6 m2 til 28,3 m2 med op til 2,39 meter til loftet. Vi har hurtig leveringstid og kan levere din container inden for 1-2 hverdage.

Det er nemt, bekvemt og en sikker løsning for dig, der ønsker stressfri flytning.