Lej container Book lagerhotel

Midlertidig opbevaring

Står du og mangler ekstra opbevaringsplads, er container opbevaring en nem, fleksibel og billig løsning. Containeropbevaring kan bruges både af private og virksomheder, der mangler et sted at opbevare deres ting.

Mange virksomheder bruger containere til at skabe plads til arkivering eller som ekstra varelager. En container kan også være en midlertidig løsning, hvis virksomheden har fået en specialordre, der kræver ekstra plads i en tidsbegrænset periode.

Private lejer ofte containere i forbindelse med renovering, hvor den kan holde byggematerialer tørt og rent eller kan bruges til at opbevare møbler, imens huset skal renoveres.

Nem levering af container

Uanset om du leder efter en container til erhverv eller privat, klarer vi hurtigt og nemt leveringen for dig. Vi kan levere den lige til kontoret, værkstedet eller hjemmet, og leveringstiden er kun 1-3 hverdage. Når du ikke længere har behov for den ekstra plads, kommer vi og henter containeren igen.

Billig container opbevaring

Hos Blue Box skiller vi os ud med vores skarpe priser og høje fleksibilitet. Det er både nemt at bestille en container, leje den og opsige den igen. Vi har kun 14 dages opsigelsesvarsel, og du kan opsige containeren på en vilkårlig dato. Vi ved, at containeropbevaring ofte er en midlertidig løsning, og derfor vil vi gerne gøre processen så nem for vores kunder som muligt. Hos os er kundens oplevelse nemlig i højsædet, og vi bestræber os på at yde den bedste service for at gøre vores kunder glade og tilfredse.

Opbevaring i container på lagerhotel

Det er også muligt at leje opbevaringsplads i en container på vores lagerhotel, hvis du ikke selv har plads eller lyst til at have en container stående på matriklen. Vores lagerhotel fungerer som andre lagerhoteller, men med den forskel at alle vores opbevaringsrum består af containere. Det giver en fleksibel løsning i et prisleje, hvor alle kan være med.

Du kan både vælge mellem en isoleret, uisoleret og tempereret container til opbevaring af dine ting. Den tempererede container står i vores lagerhal, hvor der altid er mindst 6 grader. Denne type opbevaring egner sig til møbler og andet inventar, der ikke kan tåle kulde, frost og fugt.

Den isolerede container står udendørs og er ikke opvarmet. Isoleringen i containeren mindsker kondens, der kan opstå ved temperatursvingninger.

Den sidste mulighed er en uisoleret container. Denne type står også udenfor og er den billigste opbevaringsmulighed. Mange af vores kunder benytter en uisoleret container til opbevaring af eksempelvis vinterdæk, haveredskaber, havemøbler og maskiner.

Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg lejer en container til opbevaring?

Når du lejer en container til opbevaring hos Blue Box, er der en række forhold at være opmærksom på. Vi har listet dem op for dig herunder:

Inventar skal være tørt
Når du lejer en container, kan du altid forvente, at den er ren og tør. Hvis du selv opbevarer fugtigt inventar, kan det skabe fugt og kondens i containeren, hvilket giver risiko for mug. Opbevar derfor kun inventar og materialer, der er 100% tørre, inden du sætter dem ind i containeren.

Forsikring
På vores lagerhotel er sikkerheden i top med både overvågning, indhegning og alarmsystem. På alle vores containere er der en containerlås, du kan bruge. Du skal være opmærksom på, om indboet i din container er dækket gennem din forsikring. Du kan også tilkøbe en forsikring gennem BLUE BOX.

Regler for opbevaring
Der er få regler, der skal overholdes, når du skal leje en container. Du må eksempelvis ikke opbevare farligt gods, dyr eller ildelugtende varer. Det er heller ikke tilladt at opbevare eksplosive væsker, hvilket også betyder, at maskiner skal tømmes for brændstof. Frysere og køleskabe, der kan indeholde væske, skal enten være drænet for væske eller være pakket forsvarligt ind.

Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 999 44 444 eller mail kontakt@blueboxstorage.dk. Vi hjælper dig også gerne med at finde ud af, hvilken opbevaringsløsning, der passer til dit behov.