Lej container Book lagerhotel

Isoleret container

LEJ EN ISOLERET CONTAINER FRA BLUE BOX

Hos Blue Box finder du containere i høj kvalitet, hvor du kan opbevare dine ejendele. Du kan leje en isoleret container, hvis du skal flytte eller skal opmagasinere i forbindelse med renovering. En isoleret container er også et godt valg, hvis du mangler ekstra opbevarings- eller lagerplads.

Vores isolerede containere er rene og tørre, så de bedst muligt beskytter dine ejendele. Med en isoleret container får du en opbevaringsbox, der er ekstra beskyttende overfor vind og vejr.

EN ISOLERET CONTAINER BESKYTTER MOD FUGT

Har du behov for opbevaringsplads i en container, der mindsker risikoen for fugt? Så er en isoleret container et godt valg til dig. En isoleret container er ekstra beskyttende mod vind og vejr, idet den begrænser dannelse af kondens ved store temperatursvingninger. Containeren er derfor ofte anvendt til at opmagasinere genstande såsom maling, lak, laminerede møbler m.m., og det er et oplagt valg, hvis du skal bruge en flyttecontainer, renoveringscontainer eller blot en opbevaringsbox.

EN ISOLERET FLYTTECONTAINER

En flyttecontainer er en nem og stressfri flytteløsning. Når du lejer en flyttecontainer hos os, leverer vi den på din adresse. Her kan du i ro og mag pakke dine ting ned og stable dem i containeren. Når du har pakket alt, afhenter vi containeren og fragter den til din nye adresse. Her kan containeren blive stående så lang tid, du har brug for det, så du også kan flytte dine ting ind i din nye bolig i dit eget tempo. Der er altså ingen stress under flytningen, og vi klarer transporten for dig. Hvis du har brug for få flyttecontaineren midlertidigt opbevaret mellem flytningerne, kan det også lade sig gøre. I det tilfælde transporterer vi containeren til vores plads, hvor den står til midlertidig opbevaring, indtil du flytter ind på din nye adresse.

Vi anbefaler, at du vælger en isoleret container til flytning eller opmagasinering ved renovering for at sikre dine ejendel bedst muligt.

EN ISOLERET RENOVERINGSCONTAINER

Er du træt af byggerod under dit renoveringsprojekt, så kan du leje en renoveringscontainer, der er perfekt til byggematerialer og værktøj. Containeren er også et oplagt valg, hvis du skal have opbevaret møbler o. lign., mens dit renoveringsprojekt er undervejs. Du kan leje en forsikringsgodkendt lås af os eller bruge din egen, så du er sikker på dine ting er sikre.

TRE FORSKELLIGE CONTAINERTYPER

Hos Blue Box tilbyder vi tre forskellige typer containere, så dit opbevaringsbehov kan opfyldes. Du bør derfor overveje, hvad du skal have opbevaret, inden du booker en container. Du kan læse mere om vores forskellige containere herunder:

Uopvarmet container
Denne container står udenfor og er ikke isoleret. Det er en billig container, der passer til ejendele, som kan klare kulde og fugt. En uopvarmet container er et oplagt valg, hvis du skal have opbevaret havemøbler, dæk eller værktøj.

Isoleret container
Den isolerede container står udenfor og er isoleret. Den mindsker risikoen for dannelse af kondens i containeren. Denne container er et oplagt valg ved opmagasinering af temperaturfølsomme genstande ved flytning eller renovering, men kan også anvendes til opbevaring over længere tid afhængigt af, hvilke ejendele du vil opbevare.

Tempereret container
Denne container står på vores lagerhotel i en tempereret lagerhal, så den holder en temperatur, der ikke kommer under 6 grader. Denne container passer til dig, der gerne vil have den bedste beskyttelse til dine møbler eller personlige genstande, som ikke tåler kulde og fugt.

CONTAINER I DEN RETTE STØRRELSE

Uanset hvilken containertype du vælger, så får du en ren og sikker container i en størrelse, der passer til dine behov. Vores containere kommer i størrelser fra 3,3 m2 til 13,8 m2. Er du i tvivl om, hvilken container der passer til dit behov, kan du få hjælp via vores størrelsesberegner: https://blueboxstorage.dk/stoerrelsesguide/. Du er også velkommen til at kontakte os – vi er altid klar til at hjælpe med at vurdere, hvilken størrelse der passer til dig.

EN ISOLERET box på vores lagerhotel

Vi har isolerede containere i forskellige størrelser på vores lagerhotel. Vi stiller en trækvogn til rådighed, og du kan leje en gratis trailer. Du får en adgangsbrik til lagerhotellet, så du har adgang til din box 24 timer i døgnet alle ugens dage. Boxen er sikret, idet området er aflåst og har alarmer samt overvågning. Du kan derfor trygt opbevare dine ejendele i vores boxe.

HURTIG LEVERING OG GOD SERVICE

Hos BLUE BOX bestræber vi os på at yde god service og kvalitet til lave priser. Vi tilbyder hurtig levering af container til din adresse (1-3 hverdage). Med en Blue Box-container får du derfor en nem, bekvem og sikker løsning, der giver dig en stressfri flytning og/eller opmagasinering. Vil du vide mere om vores containere, er du velkommen til at kontakte os pr. mail kontakt@blueboxstorage.dk eller ringe til os på telefon 99 94 44 44. Vi har mange års erfaring i branchen og står derfor klar til at hjælpe dig hele vejen igennem processen. Vi ser frem til at høre fra dig.