Lej container Book lagerhotel

Lagerplads

opmaksinering

Lagerhotel

BILLIG LAGERPLADS TIL VIRKSOMHED

Der kan være mange grunde til, at du mangler ekstra lagerplads til virksomheden. Det kan være, at du vil udvide dit varelager eller mangler et sted at opbevare sæsonvarer. Det kan også være, at din virksomhed er nyopstartet, og at du endnu ikke vil binde dig til en lang opsigelsesfrist på et lager.

Mange virksomheder bruger også den ekstra lagerplads til arkivering, redskaber, kontormøbler, byggematerialer og maskiner. Vi har forskellige løsninger. Med boxstørrelser fra 3,3 m2 til 13,8 m2 er der rig mulighed for at finde en box, der passer til din virksomheds behov.

Vi har en stor fleksibilitet, skarpe priser og kort opsigelsesvarsel. Samtidig har vi en bred vifte af muligheder, så du kan nemt flytte box og hermed opgradere eller nedgradere efter behov.

TEMPERERET LAGERPLADS

Du kan leje både inden- og udendørs boxe, alt efter om du har behov for en tempereret eller uopvarmet box. Opbevarer du ting som ikke kan tåle frost eller fugt, anbefaler vi dig at leje en tempereret box. De er placeret i vores lagerhal, der altid er opvarmet til minimum seks grader. Du får udleveret en adgangsbrik, så du kan komme til din box 24 timer i døgnet alle ugens syv dage. Du kan altså hente eller aflevere ting, præcis når det passer ind i din hverdag.

Du kan også vælge at leje en isoleret container. Den står udenfor og er ikke opvarmet, men isoleringen mindsker den kondens, der kan opstå ved temperatursvingninger.

UISOLERET LAGERPLADS

Vi har naturligvis også uisolerede containere til opbevaring. Disse containere står også udenfor og er den billigste løsning. En uisoleret box egner sig især godt til byggematerialer, værktøj og mange typer maskiner. Hvis du er i tvivl, om hvilken type opbevaring, der matcher din virksomheds behov, er du altid velkommen til at kontakte os. Med mange års erfaring bag os deler vi gerne ud af gode råd og vejledning.

EKSTRA LAGERPLADS PÅ EGEN ADRESSE

Sidst men ikke mindst er det også muligt at få ekstra lagerplads på din egen matrikel. Vi udlejer både isolerede og uisolerede containere, som kan leveres til din virksomheds adresse. Udlejningsperioden er fleksibel. Det er en optimal løsning, hvis du mangler ekstra opbevaring, men har brug for at opbevaringen er tæt på.

Der er også mulighed for at lave særaftaler med os, hvis du har specifikke behov. Du er altid velkommen til at ringe og høre mere om dine muligheder.