Lej container Book lagerhotel

Om BlueBox - en ægte familievirksomhed

Et far-datter projekt så dagens lys

Blue Box er en ægte familievirksomhed, et far-datter-projekt, som så dagens lys, da entreprenør Niels Viuff og hans datter Cecilie i 2008 åbnede Frederikssund Lagerhotel. Sammen udviklede de konceptet bag det professionelle lagerhotel, som i 2014 skiftede navn til Blue Box.

Konceptet er, at du lejer en blå box til opbevaring af dine ting. Du kan vælge en tempereret, isoleret eller uopvarmet box, der står hos Blue Box, eller du kan få leveret en box på en adresse efter eget valg og opbevare dine ting der. Blue Box leverer containere til hele Sjælland, Fyn og øerne.

Konceptet er mere fleksibelt end hos traditionelle lagerhoteller, og vi kan med over 600 box-pladser opfylde mange forskellige typer af opbevaringsbehov både til privat- og erhvervskunder.

Vi er ikke så firkantede

Tryghed har en helt særlig prioritet hos Blue Box. Kunderne skal føle sig sikre ved at opbevare hos Blue Box, som udover hegn, videoovervågning og alarmsystemer også benytter forsikringsgodkendte låse.

Derudover vægtes, at alle boxe altid er præsentable. Hvad enten du ønsker at leje en tempereret box til private genstande, eller du ønsker en container hjem i indkørslen, når huset skal renoveres, så sørger Blue Box for, at du hver gang får en nem og tryg oplevelse til en god pris. Og så har du selvfølgelig adgang til din box 24 timer i døgnet hos Blue Box.

Du er altid velkommen til at give os et kald på telefon: 999 44 444 eller svinge vejen forbi vores kontor på Smedetoften 10 i Frederikssund, hvis du vil høre mere om vores koncept.

Det støtter vi