Lej container Book lagerhotel

Om Blue Box - en ægte familievirksomhed

indgang til lagerhotel

Et far-datter projekt så dagens lys

Blue Box startede som et far-datter-projekt, der så dagens lys i 2008, da entreprenør Niels Viuff og Cecilie Viuff åbnede Frederikssund Lagerhotel, som i 2014 skiftede navn til Blue Box. Konceptet er mere fleksibelt end hos traditionelle lagerhoteller med adgang 24/7 og fleksibel lejeperiode. Herudover lægger Blue Box stor vægt på at yde god service og høj kvalitet til lave priser.

Gennem årene er Blue Box blevet større og større, lagerhotellet er blevet udvidet, og i 2014 introducerede Blue Box containerudlejning. Kunder kunne nu bestille en flyttecontainer eller en container i forbindelse med renovering eller opmagasinering og få den leveret til egen adresse. Hertil kan Blue Box nu også tilbyde midlertidig opbevaring, hvis man endnu ikke ved, hvor man skal flytte hen, eller hvis man mangler en mellemstation mellem sin gamle og nye adresse.

I dag leverer Blue Box containere til kunder på Sjælland, og med både lagerhotel og containere kan Blue Box opfylde mange forskellige typer af opbevaringsbehov – både til privat- og erhvervskunder. Blue Box holder stadig ved, at det skal være nemt og billigt, og fleksibilitet har en særlig prioritet.

stor container leje

Vi er ikke så firkantede

Hos Blue Box er vi ikke så firkantede. Med det mener vi, at fleksibilitet har en helt særlig prioritet hos os. Blue Box-teamet bestræber sig på at yde en god og personlig service overfor vores kunder, da alles opbevaringsbehov er forskellige.

Som kunde hos os får du en præsentabel og funktionel box. Du kan både få en container ud til dig på din adresse eller leje en box på et af vores lagerhoteller, som er centralt beliggende i Frederikssund. Om du har en box på din adresse eller på vores lagerhotel, har du altid adgang til den 24/7 alle ugens dage – også i weekender og på helligdage. Får du en container leveret til din adresse, kan du få den midlertidigt opbevaret på en af vores indhegnede pladser enten med begrænset adgang eller uden adgang. Når du lejer en container eller en box hos os, har du den så længe, du ønsker. (Minimumslejeperiode på 30 dage)

Du er altid velkommen til at ringe til os på 999 44 444 eller komme forbi vores kontor på Smedetoften 10 i Frederikssund, hvis du vil høre mere om vores koncept, og hvordan vi kan hjælpe dig med dit opbevaringsbehov. Du kan også få et uforpligtende tilbud på en container leveret til din adresse skræddersyet til dig her.

bluebox logo indgang

Det støtter vi

Blue Box støtter også lokalmiljøet