Lej container Book lagerhotel

Containerudlejning Greve

Har du brug for containerudlejning i Greve? Så er du kommet til det helt rigtige sted! Vi har containere med gode opbevaringsmuligheder, når du har brug for ekstra lager- eller opbevaringsplads. Vores containere er særligt praktiske, når du f.eks. bygger til eller renoverer dit hjem. Her har du god mulighed for at opbevare din ting på din adresse. Nemmere bliver det ikke.

Hos Blue Box får du altid den bedste service. Vi bestræber os på at levere de bedste løsninger til dine behov – naturligvis til en rigtig god pris. Vi har en opbevaringsløsning klar til dig i Greve.

Fleksibel containerudlejning i Greve

Vi ved, at ikke alting går helt efter planen, når du renoverer hus eller bygger til. Netop derfor har vi sørget for, at vores containerudlejning i Greve er fleksibel og tilpasset dine behov. Derfor kan du vælge imellem vores flex transport og premium transport.

Med flex transport får du containeren leveret til en god pris. Med gensidig fleksibilitet leverer vi din container imellem 6:00 – 18:00 på den aftalte dato. På den måde får du en god og fleksibel løsning til en lav pris.

Har du derimod brug for at vide præcis hvornår, vi kommer, er vores premium løsning ideel for dig. Med vores premium opgradering vælger du et interval på 3 timer, hvor vi leverer din container. Du bestemmer datoen, og så kommer vi indenfor det valgte tidsrum.

Det samme gælder, når vi henter containeren igen. Ved basis afhentning får du stadig den lave pris. Så sørger vi for at afhente containeren inden for 10 hverdage, når containeren er tom og klar. Hvis du derimod opgraderer til premium afhentning, henter vi containeren på lige den dato, du ønsker.

Fleksibilitet er nøgleordet for vores containerudlejning. Derfor kan du leje og opsige din container, lige når du har lyst. Dit opsigelsesvarsel er 14 dage og minimumslejeperioden er 30 dage. Du får lige det, du har brug for, hos os.

Få leveret en container i Greve – fire enkle trin

Det er let at leje en container i Greve. Med kun fire enkle trin kan du leje lige den container, du har brug for:

  1. Få et uforpligtende tilbud
  2. Vi leverer din container
  3. Containeren står på din adresse, så længe du har brug for den
  4. Vi henter containeren igen

Du har mulighed for at leje to typer containere hos os: standard og isoleret. Vi anbefaler, at du vælger en isoleret container, hvis du skal opbevare temperaturfølsomt inventar. Den isolerede container mindsker dannelsen af kondens og er derfor rigtig god til f.eks. elektronik, træ, tøj, osv. Du finder vores containere i fire forskellige størrelser, så du har god plads til alle dine ting om du har meget eller lidt.

Med en container fra Blue Box bliver det nemt, sikkert og bekvemt for dig at opmagasinere alle dine ting ved din bolig. Og det er lige så let, når du flytter tingene ind i huset igen.

Har du spørgsmål?

Har du lyst til at høre mere om vores containerudlejning i Greve? Du er meget velkommen til at kontakte os, også hvis du har særlige ønsker.

Kontakt os på telefon +45 999 44 444 eller mail kontakt@blueboxstorage.dk – vi sidder klar til at hjælpe dig med containerudlejning i Greve.