Lej container Book lagerhotel

Containerudlejning Hundige

Skal du flytte eller renovere dit hus, og mangler du opbevaringsplads? Benyt dig af Blue Box’ containerudlejning i Hundige og få masser af plads til alle dine ting. Det er helt enkelt; vi leverer flytte- eller renoveringscontaineren på din adresse, når du har brug for den. Og vi henter den først, når du er klar.

Med vores fleksible containerudlejning i Hundige leverer vi din container, når det passer dig. Vores serviceniveau er højt, men priserne er lave. Du kan endda spare penge, ved at vælge vores basis transport, hvor du får gensidig fleksibilitet. Derfor kan du være sikker på, du finder den bedste løsning til dig.

Flytning eller renovering med en container

Når du har brug for opbevaring af dine ting er flytte- og renoverings-containere din hjælp. Hos Blue Box tilbyder vi fleksibel containerudlejning i Hundige. Det betyder, at vi leverer din container hvor og hvornår, du har brug for den, og vi henter den igen, når det passer dig.

Du kan vælge vores basis eller premium levering. Med vores basis levering får du gensidig fleksibel service. Det betyder, at vi leverer containeren på din adresse imellem kl. 06.00 og 18.00, på den aftalte dato. Vælger du derimod premium levering giver vi dig et mere præcist leveringstidspunkt. Her leverer vi indenfor et interval på 3 timer, på den aftalte dato.

Det samme princip gælder ved afhentning af containeren. Ved basis afhenting har vi 10 hverdage til at hente containeren, hvor du med premium kan vælge den præcise dato, hvor vi skal hente flytte- eller renoverings-containeren igen. Med vores fleksible opsigelse kan du opsige lejen, når som helst. Det vil sige, at du kan have containeren lige så længe, som det er nødvendigt.

Skal du flytte fra en adresse til en anden, flytter vi containeren med dit indbo.

Med vores containerudlejning i Hundige får du nem og sikker opbevaring – lige udenfor din dør. På den måde kan du nemt opbevare dine ting, så de er klar til at flytte til dit nye hjem, eller flytte ind i din nyrenoverede bolig.

Sikker opbevaring med containerudlejning i Hundige

Med vores service ved du præcis hvor, dine ting er. Det giver en stor tryghed for dig, når du skal renovere dit hus, bygge til eller flytte, for alle dine ting står trygt og godt, hvor du kan se dem.

Alle vores containere er i god stand, og de er altid rene og tørre. Du har har mulighed for at vælge en standard eller isoleret container. Begge typer lever op til vores høje standard og sikkerhed. Vi anbefaler dog, at du vælger den isolerede container, hvis du har brug for at opbevare temperaturfølsomme ting, der ikke tåler fugt.

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller har særlige ønsker. Du kan ringe til os på telefon (+45) 99 94 44 44 eller skrive til os på kontakt@blueboxstorage.dk. Vi sidder klar til at hjælpe dig med containerudlejning i Hundige.