Lej container Book lagerhotel

Containerudlejning Køge

Har du brug for en container leveret til Køge? Blue Box har den container, du mangler. I en container kan du opmagasinere dine ting, mens du f.eks. renoverer dit hus eller bygger til. Dine ting er aldrig langt væk, for vi placerer containeren lige udenfor din dør.

Hos Blue Box arbejder vi med fleksible løsninger. Med vores containerudlejning i Køge har du mulighed for selv at bestemme, hvornår vi skal levere din container og hente den igen. Vi har både basis og premium levering og afhentning, så du kan vælge den løsning, der passer dig bedst.

Basis og premium transport af din container

Hos Blue Box finder du en løsning, der passer til dit behov. Med vores containerudlejning i Køge får du stor fleksibilitet, så du har mulighed for at have din container, så længe du har brug for den.

Vi har stor forståelse for, at tidsplanerne ikke altid går helt, som de skal. Dette gælder især, hvis du renoverer dit hjem. Her kan der hurtigt dukke uforudsete udfordringer op, der kræver lidt ekstra tid. Omvendt kan byggeriet også gå hurtigere, end hvad du havde regnet med. Derfor er vores fleksible containerudlejning i Køge den bedste løsning til dig.

Vi leverer, når du ønsker det. Med vores basis transport leverer vi din container inden for tidsrummet 06:00 – 18:00 på den aftalte dato. Det giver os gensidig fleksibilitet. Til gengæld får du løsningen til en rigtig god pris. Har du brug for at vide mere præcist, hvornår vi kommer, kan du vælge vores premium levering. Her leverer vi indenfor et interval på 3 timer, på den aftalte leveringsdag.

Du kan også vælge vores basis eller premium løsning, når vi skal hente containeren igen. Ved basis afhentning har vi 10 hverdage til at afhente containeren på din adresse, hvor du ved premium selv bestemmer, hvornår vi skal hente den.

Hos os kan du altid leje eller opsige din container på alle hverdage i måneden. Dit opsigelsesvarsel er 14 dage og lejeperioden er minimum 30 dage. Det giver dig frihed til at opbevare dine ting lige så længe, du har brug for.

Lej en standard eller isoleret container

Blue Box tilbyder leje af to typer containere. Standard containeren er god til dig, der har brug for at få opbevaret dine ting nemt og sikkert. Hvis du har brug for at opbevare temperaturfølsomme ting, anbefaler vi, at du vælger en isoleret container. Isoleringen mindsker risikoen for dannelse af kondens ved temperatursvingninger. Uanset hvad du har brug for, får du altid en pæn og præsentabel container.

Står du og mangler en fleksibel containerudlejning i Køge? Så er vi dit sikre valg. Vi leverer containeren til din bopæl nemt og hurtigt. Vi leverer indenfor 1-3 hverdage.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til vores containerudlejning i Køge, eller har du særlige ønsker til en container? Hvad end vi kan gøre for dig, så er du meget velkommen til at kontakte os.

Ring til os på telefon (+45) 99 94 44 44 eller skriv til os på kontakt@blueboxstorage.dk. Så hjælper vi dig gerne med at finde den helt rigtige opbevaringsløsning til dig.