Lej container Book lagerhotel

Containerudlejning Solrød

Hos Blue Box tilbyder vi containerudlejning i Solrød. Vi leverer en container til din adresse, når du har behov for det. Det kan for eksempel være i forbindelse med flytning eller renovering af din bolig. Her har du ofte brug for at opbevare dine ting i kortere eller længere perioder. Til formålet er vores containere den bedste opbevaringsløsning til dig.

Vi bestræber os på altid at yde den bedste service for dig. Derfor tilbyder vi enkel og fleksibel containerudlejning i Solrød. Vi leverer din container, lige når du har brug for den, og vi henter den først igen, når du ønsker det.

Du kan også vælge at benytte dig af vores basis levering og afhentning. Her tilbyder vi gensidig fleksibilitet, som sikrer dig vores gode service til endnu lavere priser.

Nem flytning med containerudlejning i Solrød

Står du og skal flytte i en ny bolig? De fleste begynder at svede en smule ved tanken om alle de ting, der skal pakkes ned. Med vores containerudlejning i Solrød er det ingen sag for dig at pakke, opbevare og flytte dine ting – nemt og sikkert.

Vi leverer flyttecontaineren til din adresse, når du ønsker det. Du kan have containeren lige så længe du ønsker, så du kan pakke dine ting i ro og mag. Når du er klar, henter vi containeren på din adresse, og flytter den til dit nye hjem. På den måde glider din flytning helt af sig selv, for du kan helt selv bestemme, hvor meget tid, du har brug for. Lettere bliver det ikke.

Nem opbevaring under renovering

Skal du i gang med en renovering af dit hjem og mangler opbevaringsmuligheder til dine ting? Her er det praktisk og nemt for dig at leje en container hos os, hvor du kan opbevare dine ting, mens du renoverer.

Du kan få din container leveret med både basis og premium transport. Med basis levering tilbyder vi fleksibel levering. Her kommer vi med din container i tidsrummet mellem 6.00 og 18.00 på den dato, du ønsker. Til gengæld får du leveret containeren til en rigtig god pris. Ønsker du et mere specifikt leveringstidspunkt, tilbyder vi vores premium opgradering. Med premium levering afleverer vi din container indenfor et interval på tre timer, så du ved mere præcist, hvornår vi kommer.

Vi tilbyder samme services ved afhentning. Med basis afhentning har vi 10 hverdage til at hente din container. Hvis du derimod vælger premium afhentning, afhenter vi containeren på den dato, du ønsker. Fleksibilitet er nøgleordet i vores containerudlejning i Solrød. Derfor kan du naturligvis også opsige din leje, når det passer dig.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål, eller vil du bare gerne høre mere om dine muligheder med vores containerudlejning i Solrød? Du er altid velkommen til at kontakte os. Du kan ringe til os på telefon (+45) 99 94 44 44 eller skrive til os på kontakt@blueboxstorage.dk. Vi sidder klar til at hjælpe dig.