Lej container Book lagerhotel

Depotrum

Leje af depotrum

Der kan være mange grunde, til at du mangler et depotrum til opbevaring af dine ting. Det kan skyldes udlandsophold på studiet, udstationering på arbejde, at du har arvet, eller at du mangler plads til at opbevare båden eller motorcyklen uden for sæson. Vi har depotrum, der passer til det hele. Det kan også være, at du har pladskrævende sportsudstyr og mangler et sted at opbevare surfbrættet eller skiudstyret. Uanset hvad du mangler opbevaring til, kan vi hjælpe med at finde en løsning, der passer præcis til dine behov.

Sikkert depotrum

Hos Blue Box kan du være sikker på, at dine ting bliver sikkert opbevaret. Alle vores depotrum er rene og tørre, og der medfølger en forsikringsgodkendt lås. Det er vigtigt for os at passe godt på dine ting, og derfor har vi både overvågning og alarmsystem på området, som er indhegnet. Området er også aflåst, og du får din egen, personlige adgangsbrik, som du kan bruge 24 timer i døgnet alle ugens dage, når du skal have adgang til dine ting.

Fleksibelt depotrum

Hos Blue Box har vi et stort udvalg af forskellige depotrum. Vi har både tempererede, isolerede og uisolerede boxe. Vores uisolerede og tempererede boxe findes i samme størrelser, som er: 3,3 m2, 4,2 m2, 6,2 m2 og 13,8 m2. Vi har også isolerede boxe i størrelserne 5,8 m2 og 12,8 m2.

De uopvarmede boxe egner sig fint til maskiner, haveredskaber og værktøj. Isolerede boxe er ikke opvarmede, men mindsker kondensdannelsen, der opstår ved temperatursvingninger. En tempereret box er altid mindst 6 grader varm, og det er derfor en god opbevaringsmulighed til ting, der ikke tåler fugt og kulde.

Hertil har vi også garager og depotrum i forskellige størrelser til opbevaring af indbo.

Når du vælger at leje et depotrum hos Blue Box får du en fleksibel løsning, hvor du har adgang til dine ting 24/7. Samtidig er der mulighed for at flytte til en større eller mindre box, hvis dit behov ændrer sig.

Udnyt pladsen i dit depotrum

Når du har lejet et depotrum, er det en god ide at lægge en slagplan, inden du begynder at fylde rummet op. Hos Blue Box har vi masser af erfaring, som vi gerne deler ud af. Vores bedste tips og tricks til at udnytte pladsen i dit depotrum er følgende:

Lav gangplads
Det kan være en god ide at lave en smal gang i dit depotrum. Det gør det langt nemmere, når du skal have adgang til de ting, du har stablet bagerst i rummet.

Planlæg brug af flyttekasser
Prøv så vidt muligt at bruge små flyttekasser til tunge ting og større flyttekasser til de ting, der ikke vejer så meget. Det skåner ryggen og gør flytningen nemmere.

Pak dine ting ind
Husk at pakke dine ting forsvarligt ind i eksempelvis bobleplast, tape og tæpper. Det beskytter tingene fra at blive beskadiget eller få mærker.

Skil møbler ad
Når du skiller dine møbler ad, fylder de langt mindre. Vi anbefaler, at du gemmer alle skruer og beslag i en pose, som du taper grundigt fast på møblet.

Lav en oversigt
Hvis du har mange ting i dit depotrum, kan det være en god ide med en oversigt, over hvilke ting der befinder sig hvor. Du kan evt. nummerere kasserne og skrive indholdet i hver kasse ned. Så er det nemt at finde dine ting igen, hvis du pludselig skulle få brug for dem. Du kan med fordel hænge oversigten op i depotrummet, så den altid er dér, hvor du skal bruge den.

Benyt dig af en reol
Hvis du har mange mindre ejendele, kan du med fordel stable dem i en reol. Du kan organisere tingene i plastickasser, hvilket giver et godt og hurtigt overblik.

Book et depotrum

Ønsker du at booke en box allerede nu, kan du gøre det her: https://blueboxstorage.dk/book-lagerhotel/

Hvis du har spørgsmål eller ønsker rådgivning, sidder vi altid klar til at hjælpe. Vi kan kontaktes på telefon 999 44 444 mandag til fredag fra 8-17 eller på mail kontakt@blueboxstorage.dk