Lej container Book lagerhotel

Erhvervscontainer levering

Erhvervscontainer leveret til dig

Blue Box udlejer renoverings-, flytte- og opbevaringscontainer til erhverv. Vi har både isolerede og uisolerede containere i flere størrelser, så vi kan dække dit behov for ekstra plads. Det er nemt både at bestille og opsige din lejecontainer. Få din container leveret hos dig uden besvær med Blue Box.

Få ekstra plads med en container

Hos Blue Box leverer vi ekstra kvadratmeter til dig – direkte til din adresse! Vi tilbyder isolerede og uisolerede containere med ekstra plads til opbevaring leveret til din adresse. Blue Box har både 10’ og 20’ containere. Alle vores containere er af høj kvalitet, pæne, sikre og kan aflåses, så dine ejendele står sikkert. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud her eller ringe til vores kontor på telefon 999 44 444, hvis du vil vide mere.

Vi leverer en container til dig, der kan benyttes på en række forskellige områder. I en container er plads til sæsonvarer, møbler og arkivskabe, når der skal renoveres på kontoret, eller byggematerialer og maskineri, der ikke må stå ude på byggepladsen.

Vi kan altid levere en container hos dig indenfor 1-3 hverdage. Din container bliver leveret på en hverdag mellem 06.00-18.00, men vi kan også levere i weekenden mod et ekstra gebyr. Der skal være en til stede ved levering, så vi er sikre på at containeren bliver placeret korrekt. Det kan være dig selv eller en medarbejder, vedkommende skal blot instruere os i, hvor containeren skal placeres. Du kan også anmode om at containerne bliver leveret indenfor et tidsrum på tre timer mod gebyr.

Vi leverer den rigtige container

Hos Blue Box kan du leje 10’ og 20’ containere. Vi har både isolerede og uisolerede containere alt efter dit behov. De isolerede containere mindsker kondens ved temperaturudsving og sikrer fugt- og temperaturfølsomme varer bedre end uisolerede containere.

10’ container: 6,6 m2 / 15 m3
Indvendige mål (L) 2,83 x (B) 2,33 x (H) 2,39 m.

20’ container: 13,8 m2 / 33 m3
Indvendige mål (L) 5,90 x (B) 2,34 x (H) 2,39 m.

Vi leverer din container direkte til den adresse, du ønsker inden for 1-3 hverdage.

Sådan får du en container leveret hos dig

For at bestille en container skal du have et tilbud fra os. Du kan få et uforpligtende tilbud her. Containeren kan placeres op til 3 meter fra lastbilen med en lille kran. Skal containeren placeres længere væk skal den leveres med en større kran. Der skal være plads til at lastbilen kan komme til i jeres indkørsel eller fra vej. Det er også vigtigt, at I er opmærksomme på, om der er eventuelle forhindringer, som kan komme i vejen ved levering. Det kan f.eks. være luftledninger, vejskilte, træer og stenbesætninger.

Containeren skal stå på privat grund. Det kan f.eks. være jeres parkeringsplads, græsplæne, byggeplads eller i indkørsel. Containerne skal stå på plan og fast grund.

Hvis det er nødvendigt at placere containeren på offentlig grund skal I ansøge om tilladelse til placering af containeren hos kommunen. Blue Box kan også ansøge for jer mod et gebyr. Blue Box kan ikke levere containeren, før kommunen har givet tilladelse til placering på offentlig grund.

Containeren kan blive stående på jeres adresse, så længe I ønsker. Der er en opsigelsesperiode på 14 dage. I kan opsige jeres container når som helst. Containeren skal være tømt og rengjort ved afhentning.

Har I spørgsmål, er I altid velkommen til at kontakte os.

Bliv ringet op