Lej container Book lagerhotel

Flyttebox

LEJ EN FLYTTEBOX PÅ SJÆLLAND

En flytteboxer en nem og stressfri flytteløsning. Når du lejer en flyttebox hos os, leverer vi den direkte til din adresse. Her kan du i ro og mag pakke dine ting ned og stable dem i boxen. Når du har pakket alt, afhenter vi flytteboxen og fragter den til din nye adresse. Her kan boxen blive stående så lang tid, du har brug for den, så du også kan flytte dine ting ind i din nye bolig i dit eget tempo. Der er altså ingen stress under flytningen, og vi klarer transporten for dig. Hvis du har brug for få flytteboxen midlertidigt opbevaret mellem flytningerne, kan det også lade sig gøre. I det tilfælde transporterer vi boxen til vores plads, hvor den står til midlertidig opbevaring, indtil du flytter ind på din nye adresse.

Få en stressfri, billig og nem flytning, hvor det eneste du skal gøre, er at pakke dine ting ned og pakke dem ud igen. Vi klarer al transporten for dig.

HVILKEN STØRRELSE FLYTTEBOX?

Blue Box tilbyder mange forskellige boxstørrelser, så vi kan opfylde dit behov. Vores 10’ boxe passer til inventar fra en bolig på ca. 40-70 m2 eller ca. 80-140 flyttekasser. Vores 20’ boxe kan indeholde inventar fra en bolig på ca. 70-140 m2 eller tilsvarende ca. 140-290 flyttekasser. Hvis du er i tvivl om, hvilken box du skal vælge, er du altid velkommen til at kontakte os. Med mange års erfaring kan vi hjælpe med at vurdere, hvilken størrelse der passer bedst til dig.

TRANSPORT AF FLYTTEBOX

Vi sørger for transporten af din flyttebox og leverer den direkte til din adresse. Når du har pakket og er klar til at flytte til dit nye hjem, afhenter vi boxen og leverer den på din nye adresse.

Når vi leverer flytteboxen, er der nogle få ting, du skal være opmærksom på:

  • Vi skal vide, hvis der er forhindringer for lastbilen såsom vejskilte, træer eller luftledninger. I lejekontrakten står der, hvilke eventuelle hindringer du skal gøre os opmærksomme på.
  • Hvis flytteboxen skal stå på offentlig vej, skal du huske at søge tilladelse hos kommunen. Nogle kommuner kræver, at vi ansøger. Vi kan først levere boxen, når vi har modtaget tilladelsen fra kommunen.
  • Vi placerer din flyttebox, hvor ønsker på din adresse, men det kræver, at vores chauffør kan komme til. Boxen kan placeres ca. 1 meter væk fra lastbilen. Skal boxen placeres længere væk eller hejses over en hæk, skal der også bruges en større kran, og der vil komme ekstra gebyr på. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om dine muligheder.

OPMAGASINERING AF FLYTTEBOX

Det er ikke altid, at udflytning og indflytning falder på samme dato. Vi tilbyder derfor at opbevare din flyttebox midlertidigt indtil, du flytte ind i din nye bolig. I det tilfælde transporterer vi boxen til vores plads, hvor den står til midlertidig opbevaring.

GODE TIPS TIL FLYTNING

Når du skal pakke dine ting ned i boxen, er der flere tips, der kan gøre processen nemmere. Først og fremmest er det en god ide at skille dine møbler ad, så de fylder mindre. Vi anbefaler, at du lægger skruer og beslag i en pose, som du taper godt fast på møblet. På den måde bliver det ikke væk under flytningen.

Sæt altid de tungeste ting nederst og tænk over, hvordan du pakker dine flyttekasser. Det kan være en god ide at sætte dine tung ting i små flyttekasser, så kasserne ikke bliver overlæsset, og du ikke skal foretage for mange tunge løft. Pas også på med at overlæsse flyttekasserne, da de så kan miste sin facon og dermed være svære at stable.

Og sidst men ikke mindst: det kan være en rigtig god ide at lave en plan, for hvordan du vil have stablet dine ting i flytteboxen, inden du går i gang. På den måde kan du sikre dig, at du sætter de ting, du bruger mindst inderst i boxen. Du kan også hænge planen over dine ting op i boxen, så du altid har overblik over, hvilke af dine ting der er hvor.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ EN FLYTTEBOX

Prisen på din flyttebox afhænger af, hvor langt boxen skal transporteres, og hvor stor en box, du skal bruge.
Ønsker du et uforpligtende tilbud, kan du udfylde vores tilbudsformular her: https://blueboxstorage.dk/lej-en-container/ . Vi sender dig et tilbud på samme eller næstkommende hverdag.