Lej container Book lagerhotel

Opbevaring nær Greve

Blue Box lagerhotel ligger blot 45 min. kørsel fra Greve. Blue Box er løsningen til dig, uanset om du har brug for meget eller lidt opbevaringsplads. Blue Box lagerhotel kan altid hjælpe, og vi har boxe der kan opfylde mange forskellige opbevaringsbehov.

Du kan nemt og sikkert opmagasinere hos os. Du vil have adgang til din opbevaring døgnet rundt, alle ugens dage, hele året rundt. Vi har flere forskellige opbevaringsmuligheder, du frit kan vælge blandt, så du kan finde det, der passer til dig og dine behov. Vi har container fra 3 m2 til 13,8 m2. Hvis du har behov for mere lagerkapacitet, så kontakt os for at høre om dine muligheder hos Blue Box.

Et godt sted til din opbevaring

Vores centrale placering nær Greve gør det optimalt for dig, der bor i nærområdet og mangler mere plads til dine ting. Vi har gode parkeringsforhold og muligheder for på- og aflæsning. Du har mulighed for at vælge blandt mange forskellige løsninger til din lagerplads og få glæde af vores mange fordele.

Her er alt, hvad du kan ønske, når du skal have opbevaret dine ting:

  • God beliggenhed
  • Blå rabatter
  • Høj service
  • Adgang hele året rundt på alle tider af døgnet
  • Altid rent og pænt
  • Sikkerheden er i top
  • Flere muligheder for opbevaring af dine ting

Vi tilbyder sikker og fleksibel opbevaring til både private og erhverv, hvor du kan vælge blandt uopvarmede, tempererede eller isolerede containere. I det udendørs område kan du køre din bil helt hen til containeren for at gøre det nemt med på- og aflæsning. Vi har to typer containere, der står udendørs, den er en uopvarmet eller en isoleret. En isoleret box mindsker risikoen for kondensdannelse, der kan opstå ved temperatursvingninger. Vores indendørsområde er for dig, der ønsker at passe ekstra godt på dine ting og beskytte dem mod kulde og varme.

Ønsker du et godt tilbud til din opbevaring?

Ved du på forhånd, at du ønsker at leje en box i minimum 3, 6 eller 12 måneder tilbyder vi blå rabatter. For dit valg bliver du belønnet med en lejerabat på henholdsvis 5%, 10% eller 15%. Den blå rabat forsætter indtil den dag, hvor du opsiger din box og dit lejemål er afsluttet.

Høj sikkerhed på din opbevaring

Hos Blue Box går vi meget op i, at du er tryg ved at opbevare dine ting hos os. Derfor har vi både overvågning, indhegning og alarmsystem på vores bygninger. Vi har også låse i topklasse. Ønsker du at forsikre dit indbo, kan du tilkøbe en forsikring med din lejeaftale.

Har du brug for hjælp til at finde den rette opbevaringsløsning?

Du er altid velkommen til at kontakte os med spørgsmål omkring dine muligheder for opbevaring eller hjælp til at finde den box, der passer til dine behov. Ring til os på 999 44 444 eller kom ud forbi vores kontor på Smedetoften 10 i Frederikssund.

Vi glæder os til at hjælpe med at give dig den plads, du mangler.