Lej container Book lagerhotel

Opbevaring nær Hundige

Blue Box lagerhotel ligger blot 50 min. kørsel fra Hundige. Mangler du plads til dine overskydende møbler, eller har din virksomhed brug for ekstra opbevaringsplads til redskaber, materialer eller arkiver.   Blue Box lagerhotel kan altid hjælpe, og vi har boxe der kan opfylde mange forskellige opbevaringsbehov.

Du kan nemt og sikkert opmagasinere hos os. Du vil have adgang til din opbevaring døgnet rundt, alle ugens dage, hele året rundt. Vi har flere forskellige opbevaringsmuligheder, du frit kan vælge blandt, så du kan finde det, der passer til dig og dine behov. Vi har container fra 3 m2 til 13,8 m2. Hvis du har behov for mere lagerkapacitet, så kontakt os for at høre om dine muligheder hos Blue Box.

ET GODT STED TIL DIN OPBEVARING

Vores centrale placering nær Hundige gør det nemt for dig, at transportere dine ting til opbevaring. Vi har gode parkeringsforhold, og du kan køre direkte op til de fleste af vores boxe for at læsse af og på. Du har mulighed for at vælge blandt mange forskellige løsninger til opbevaring af dine ting, så du får den helt perfekte løsning til dig. Herudover kan du tilkøbe forsikring og få rabat i din lejeperiode.

Her er alt, hvad du kan ønske, når du skal have opbevaret dine ting:

  • God beliggenhed
  • Blå rabatter
  • Høj service
  • Adgang hele året rundt på alle tider af døgnet
  • Altid rent og pænt
  • Sikkerheden er i top
  • Flere muligheder for opbevaring af dine ting

Vi tilbyder sikker og god opbevaring til både private og virksomheder. Du kan vælge imellem uopvarmede, isolerede og tempererede containere. Har du en uopvarmet eller en isoleret container kan du køre direkte op til den, så det er nemt at fylde og tømme den. Isolering mindsker risikoen for kondensdannelse i containeren, som kan opstå ved temperatursvingninger. Vil du passe ekstra godt på dine ting, som ikke kan tåle kulde og fugt, kan du få en tempereret container, som er placeret på vores opvarmede lagerhotel.

ØNSKER DU ET GODT TILBUD TIL DIN OPBEVARING?

Ved du på forhånd, at du ønsker at leje en box i minimum 3, 6 eller 12 måneder tilbyder vi blå rabatter. For dit valg bliver du belønnet med en lejerabat på henholdsvis 5%, 10% eller 15%. Den blå rabat forsætter indtil den dag, hvor du opsiger din box og dit lejemål er afsluttet.

HØJ SIKKERHED PÅ DIN OPBEVARING

Hos Blue Box går vi meget op i, at du er tryg ved at opbevare dine ting hos os. Vores lagerhotel har både overvågning, indhegning og alarmsystem. Dertil får du også en containerlås i topklasse. Ønsker du at forsikre dit indbo, kan du tilkøbe en forsikring med din lejeaftale.

HAR DU BRUG FOR HJÆLP TIL AT FINDE DEN OPBEVARINGSLØSNING DER PASSER TIL DIT BEHOV?

Er du i tvivl om, hvilken opbevaringsløsning der passer til dit behov, er du altid velkommen til at kontakte os. Ring til os på 999 44 444 eller sving forbi vores kontor på Smedetoften 10 i Frederikssund.

Vi glæder os til at hjælpe med at finde din nye opbevaringsplads.