Lej container Book lagerhotel

Opbevaring nær Køge

Blue Box lagerhotel ligger blot 1 times kørsel fra Køge. Blue Box er løsningen til dig, hvis du mangler ekstra opbevaringsplads til dit private indbo, eller din virksomhed mangler ekstra lagerplads. Hos Blue box har vi mange forskellige størrelser af boxe og depotrum, som er placeret både udendørs og indendørs på vores lagerhotel.

Du kan nemt og sikkert opmagasinere hos os. Med din personlige adgangsbrik og nøgle kan du altid komme til dine ting. Vi har flere forskellige opbevaringsmuligheder, du frit kan vælge blandt, så du kan finde det, der passer til dig og dine behov.

ET GODT STED TIL DIN OPBEVARING

Vores centrale placering nær Køge gør det optimalt for dig, der bor i nærområdet og mangler mere plads til dine ting. Lejer du en box udenfor, kan du køre direkte til den, så det er nemt at på- og aflæsse. Lejer du en box indenfor, kan du låne en gratis trækvogn, så du ikke skal slæbe dine ting.

Her er alt, hvad du har brug for, når du skal have opbevaret dine ting:

  • God beliggenhed
  • Blå rabatter
  • Høj service
  • Adgang hele året rundt på alle tider af døgnet
  • Altid rent og pænt
  • Sikkerheden er i top
  • Flere muligheder for opbevaring af dine ting

Vi tilbyder sikker og fleksibel opbevaring til både private og erhverv, hvor du kan vælge blandt uopvarmede, tempererede eller isolerede containere. Vi har to typer containere, der står udendørs, den ene er en uopvarmet standard container, og den anden er en isoleret container. En isoleret box mindsker risikoen for kondensdannelse, som kan opstå ved temperatursvingninger. Vores indendørsområde er for dig, der ønsker at passe ekstra godt på dine ting og beskytte dem mod kulde og varme.

ØNSKER DU ET GODT TILBUD TIL DIN OPBEVARING?

Ved du på forhånd, at du ønsker at leje en box i minimum 3, 6 eller 12 måneder tilbyder vi blå rabatter. For dit valg bliver du belønnet med en lejerabat på henholdsvis 5%, 10% eller 15%. Den blå rabat forsætter indtil den dag, hvor du opsiger din box og dit lejemål er afsluttet.

HØJ SIKKERHED PÅ DIN OPBEVARING

Hos Blue Box går vi meget op i, at du er tryg ved at opbevare dine ting hos os. Derfor har vi både overvågning, indhegning og alarmsystem på vores bygninger. Vi har også låse i topklasse. Ønsker du at forsikre dit indbo, kan du tilkøbe en forsikring med din lejeaftale.

HAR DU BRUG FOR HJÆLP TIL AT FINDE DEN RETTE OPBEVARINGSLØSNING?

Du er altid velkommen til at kontakte os med spørgsmål omkring dine muligheder for opbevaring eller hjælp til at finde den box, der passer til dine behov. Ring til os på 999 44 444 eller kom ud forbi vores kontor på Smedetoften 10 i Frederikssund.

Vi glæder os til at hjælpe med at give dig den plads, du mangler.