Lej container Book lagerhotel

CONTAINERUDLEJNING KØGE

Har du brug for en container leveret til Køge?

Blue Box har den container, du mangler. I en container kan du opmagasinere dine ting, mens du f.eks. renoverer dit hus eller bygger til. Dine ting er aldrig langt væk, for vi placerer containeren lige udenfor din dør på din ønskede placering.

Hos Blue Box arbejder vi især med fleksible løsninger. Med vores containerudlejning i Køge har du mulighed for helt selv at bestemme, hvornår containeren skal leveres og hentes igen. Vi tilbyder både FLEX og PREMIUM levering & afhentning, så du kan vælge den løsning, der passer dig bedst. Vi har hurtig levering, og vi leverer din container inden for 1-2 hverdag.

FLEX OG PREMIUM TRANSPORT AF DIN CONTAINER

Hos Blue Box kan du tilvælge netop den løsning, der passer til dit behov. Med vores containerudlejning i Køge får du stor fleksibilitet, så du har mulighed for at have din container stående, så længe du har brug for den.

I den forbindelse har vi har stor forståelse for, at tidsplanerne ikke altid går helt efter den planlagte tidsplan. Dette gælder især, når du fx står med en renovering af dit hus. Her kan der desværre hurtigt dukke uforudsete udfordringer op, der kræver lidt ekstra tid. Omvendt kan byggeriet også gå hurtigere, end hvad du havde regnet med. Derfor er vores fleksible containerudlejning i Køge den bedste løsning til dig.

Vi leverer, når du ønsker det. Med vores FLEX transportløsning leverer vi din container inden for tidsrummet 06:00 – 18:00 på den aftalte dato. Det giver os gensidig fleksibilitet. Til gengæld får du kørselsløsningen til en rigtig god pris. Har du brug for at vide mere præcist, hvornår vi ankommer med containeren, kan du tilvælge vores PREMIUM levering. Her sørger Blue Box for at containeren kommer indenfor dit ønskede leveringsinterval på 3 timer mellem 06:00-18:00, på den aftalte leveringsdag.

På samme måde, kan du igen vælge vores FLEX eller PREMIUM løsning, når containeren skal afhentes på adressen. Ved FLEX-afhentning har vi 10 hverdage til at afhente containeren, hvorimod du ved PREMIUM selv bestemmer, hvilken dato vil du ønsker containeren afhentet.

Hos BLUE BOX kan du altid leje eller opsige din container på alle hverdage i måneden. Dit opsigelsesvarsel er på 14 dage, hvortil vores minimumlejeperioden er 30 dage. Dette skaber friheden til at opbevare dine ting lige så længe, du har brug for.

LEJ EN STANDARD ELLER ISOLERET CONTAINER

Blue Box tilbyder leje af to typer containere i Køge. En standard container er perfekt til opbevaring af ikke temperaturfølsomme ting, såsom cykler, værktøj, byggematerialer og dæk m.m. Står du og skal renovere garage eller skur? Så er en 10- eller 20 fods standard container en god, nem og fleksibel løsning.

Hvorimod en isoleret container især er velegnet til temperaturfølsomt inventar såsom husets indbo. En isoleret 10- og 20 fods container er det optimale valg, hvis i skal flytte fra A til B eller som lagerplads ved renovering.

Står du og mangler en fleksibel containerudlejning i Køge? Så er vi dit sikre valg. Vi leverer containeren til din bopæl nemt og hurtigt.

VIL DU VIDE MERE?

Ønsker du et tilbud på containerlevering i Køge? Klik her på vores Tilbudsberegner – for at få et skræddersyet tilbud til netop din leveringsadresse:

Har du spørgsmål til vores containerudlejning i Køge, eller har du særlige ønsker eller forespørgsler til en container? Du er mere end velkommen til at kontakte os på tlf.: 99 94 44 44. eller mail: kontakt@blueboxstorage.dk.