Lej container Book lagerhotel

CONTAINERUDLEJNING I NÆSTVED

Opbevaring depotrum Næstved

FLEKSIBILITET ER NØGLEORDET I VORES CONTAINERUDLEJNING I NÆSTVED – BÅDE TIL PRIVATE OG ERHVERVSKUNDER

Skal du i gang med en renovering af dit hjem og mangler opbevaringsmuligheder til dine ting? Her er det praktisk og nemt for dig at leje en container hos os, hvor du kan opbevare dine ting, mens du renoverer.

Slip for rod under flytningen eller renoveringen af dit hus. Vi sørger for at du har ekstra opbevaringsplads til dine ting på din adresse med vores containerudlejning. Hos os kan du booke nem og sikker containerudlejning. Vi er den ideelle opbevaringsløsning til dig med vores containerudlejning på hele Sjælland – lige meget om du skal have en container til alle dine møbler eller byggematerialer og redskaber.

FORDELENE VED AT LEJE EN FLYTTECONTAINER HOS OS

Der findes mange gode grunde til, hvorfor du skal leje en container hos os. Herunder har vi lavet en kort oversigt, så du kan få mere viden om, hvilke fordele vi tilbyder dig.

FORSVARLIG TRANSPORT

Måske er du utryg ved tanken om at have dine værdifulde ejendomme skal transporteres i en container fra en adresse til en ny. Det forstår vi godt. Hos Blue Box  har vores chauffører mange års erfaring med containerkørsler. Derfor kan sikrer vi dig en forsvarlig transport af din lejede container.

I samme forbindelse, anbefaler vi altid at dit indbo bliver pakket forsvarligt i containeren, så der ikke er noget som ligger løst og kan gå i stykker ved på- og aflæsning af containeren.

TØR OG REN OPBEVARING

Vi stræber altid efter at yde en god service for vores kunder. Derfor er alle vores containere rene, ryddelige og af høj kvalitet.

Vi forsøger altid at imødekomme dine behov på bedste vis, hvorfor vores udvalg af containere er af forskellige størrelser og typer.

Du kan vælge mellem følgende slags:

  • Isolerede containere à findes som 10- og 20 fods containere
  • Standard containere à findes som 10- og 20 fods containere

Du kan se de uddybende mål og størrelserne her på hjemmesiden.

RING I DAG OG LEJ EN CONTAINER I NÆSTVED

Kan vi hjælpe dig med dine opbevaringsbehov? Så giv os et kald. Vi vil forsøge at hjælpe dig på bedste vis.

Du kan ringe til os på telefon 99 94 44 44 eller skrive til os på kontakt@blueboxstorage.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig.