Opbevaring til private

Opbevaring hos os

Lagerhotel

Skal du flytte, og har du brug for midlertidig opbevaring af dine ting? Står du overfor at skulle udstationeres, og mangler du et sted til dine møbler? Er der ikke plads i garagen eller på loftet til vinterdæk, havemøbler eller arvegods?

Hos Blue Box har vi den plads, du står og mangler. Hos os kan du nemt og sikkert opmagasinere dine ting.

Vi udlejer boxe i fire størrelser fra 3,3 m2 til 13,8m2 med op til 2,39 meter til loftet. Vi har både boxe stående inden- og udendørs, alt efter om du har behov for opvarmet eller uopvarmet opbevaring. Har du ting, som ikke kan tåle frost eller fugt, anbefaler vi dig at leje en indendørs box. De er placeret i vores lagerhal, hvor der altid er mindst seks grader.

Uanset om du lejer en indendørs eller udendørs box, er det altid nemt at komme til dine ting, og du kan låne en trækvogn til at transportere dine ting til og fra boxen. Du har adgang til din box 24 timer i døgnet – alle ugens syv dage, og sikkerheden er i top på vores lagerhotel, der er indhegnet, videoovervåget og udstyret med alarmsystem.

Se størrelser og priser

Opbevaring hos dig

Lej en container

Står du overfor at skulle flytte, eller skal du i gang med den helt store renovering?

Hos Blue Box har du mulighed for at gøre tingene lidt nemmere for dig selv. Vi tilbyder nemlig, at du kan få en midlertidig opmagasineringsstation lige til døren. Vi leverer en container hjem til dig, så du nemmere bevarer overblikket midt i flytningen eller sikrer dine møbler, mens huset bliver renoveret fra kælder til kvist.

Ved at få leveret containeren direkte til din bopæl er du sikret en nem, bekvem og praktisk løsning, hvis du har brug for en midlertidig opbevaringsløsning og gerne vil have dine ting opbevaret på egen adresse.

Alle vores containere er sikre, pæne og tørre. Vi har containere fra 6,6 m2 – 13,8m2 med op til 2,39 meter til loftet. Vi har hurtig leveringstid og kan levere din container inden for 1-3 hverdage.

Se størrelser og priser

Sikker opbevaring hos Blue Box

Sikker opbevaring

Vores lagerhotel er indhegnet, videoovervåget og udstyret med alarmsystem. Læs mere her…

Adgang døgnet rundt

Adgang døgnet rundt

Med dit personlige magnetnøglekort har du adgang til din box 24 timer i døgnet, alle ugens dage, hele året rundt.
Læs mere her…

Ren og tør opbevaring

Ren og tør opbevaring

Hos Blue Box er der altid rent og ryddeligt. Hvad enten du opmagasinerer dine ting i en indendørs eller udendørs box står dine ting rent og tørt. Læs mere her…

Nemt og enkelt at komme i gang

Nemt og enkelt at komme i gang

Hos Blue Box står vi parat til at hjælpe og finde den helt rigtige box til dig. Læs mere her…