Lej container Book lagerhotel

Containerudlejning

CONTAINER TIL RENOVERING

Når du står over for en renovering, er der mange ting at holde styr på. Der skal planlægges, flyttes møbler og koordineres med forskellige håndværkere. Hertil skal der findes plads til opbevaring – for hvor skal du gøre af dine møbler, hvis du skal have revet vægge ned eller skiftet gulv? Her kommer Blue Box ind i billedet! Med en container fra Blue Box får du nemlig en billig og nem opbevaringsløsning til dine møbler.

Et renoveringsprojekt kan tage lang tid og kræve mange byggematerialer. Nogle vælger derfor også at bruge containeren til opbevaring af materialer for at gemme byggerodet væk.

Når du bestiller en container hos os, leverer vi den til dig inden for 1-3 hverdage. Vi bringer den ekstra opbevaringsplads ud til dig, og du behøver derfor ikke transportere alle dine ting hen til et lagerhotel. Midt i et ofte stressende renoveringsprojekt er mange af vores kunder glade for den nemme mulighed, der gør det nemt at opbevare møbler og inventar på egen adresse.

BILLIG CONTAINER

Hos Blue Box tilbyder vi billige og fleksible opbevaringsløsninger. Vi udlejer både uisolerede og isolerede containere. Vi anbefaler, at du vælger den isolerede container, hvis du skal opbevare temperaturfølsomme ting. En uisoleret container er derimod et fint valg, hvis du skal opbevare byggematerialer eller inventar, der ikke tager skade af at blive udsat for fugt og/eller kulde.

Alle vores containere er sikre og pæne. Containerne findes i størrelser fra 6,6 m2 til 13,8 m2. Der er altså rig mulighed for at finde en container, der passer til dit opbevaringsbehov.

HVILKEN STØRRELSE CONTAINER SKAL JEG VÆLGE?

Vores 10’ container passer til inventar fra en bolig på ca. 40-70 m2 eller ca. 80-140 flyttekasser. Vores 20’ container kan indeholde inventar fra en bolig på ca. 70-140 m2 eller tilsvarende ca. 140-290 flyttekasser. Hvis du er i tvivl, om hvilken container du skal vælge, er du altid velkommen til at kontakte os. Med mange års erfaring kan vi hjælpe med at vurdere, hvilken størrelse der passer bedst til dig.

HVAD SKAL JEG VÆRE OPMÆRKSOM PÅ?

Mange af vores kunder spørger os, hvad de skal være opmærksomme på ved leje af en container. Af denne grund har vi samlet nogle af de vigtigste retningslinjer og gode tips herunder:

  • Containeren bliver leveret mellem kl 06 og 16 på den aftalte dag. Vi kan dog også levere inden for et tidsrum på tre timer eller i weekenden, men disse løsninger kræver et ekstra transportgebyr. Vær opmærksom på, at der skal være en person til stede, når containeren bliver leveret.
  • Stil ikke fugtige ting i containeren, da det kan skabe kondens og fremkalde mug.
  • Husk at anskaffe en lås til containeren. Det er muligt at leje en forsikringsgodkendt lås af os i hele lejeperioden.
  • Containeren kan placeres ca. 1 meter væk fra lastbilen. Hvis containeren skal løftes over en hæk eller flyttes længere væk, skal vi anvende en større kran, og der vil komme et ekstra gebyr på.
  • Din container skal stå på privat grund såsom i indkørslen eller på græsplænen. Hvis containeren skal stå på offentlig vej, kræver det en tilladelse fra kommunen. Skal containeren stå på offentlig vej, skal vi modtage tilladelsen, før containeren kan leveres.

LEJE AF CONTAINER

Ønsker du at leje en renoveringscontainer hos os, kan du udfylde vores tilbudsformular her: https://blueboxstorage.dk/lej-en-container/ . Vi sender dig et uforpligtende tilbud på samme eller næstkommende hverdag.

Du kan leje containeren så længe, du ønsker. Minimumslejeperioden er 30 dage.

Hos BLUE BOX arbejder vi ikke med specifikke dage ved overtagelse eller opsigelse. Du kan derfor leje samt opsige på, hvilken som helst hverdag i måneden. Du kan opsige din container på en vilkårlig dag med 14 dages opsigelsesvarsel.

Husk at du altid er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.