Lej container Book lagerhotel

Erhvervscontainer

Lej erhvervscontainer hos Blue Box

Blue Box tilbyder erhvervscontainere til skarpe priser til lagerplads, ekstra opbevaring og renovering. Uanset om du skal opbevare inventar, maskineri, varer eller andet trygt og sikkert, kan Blue Box tilbyde en nem og sikker løsning med vores erhvervscontainere.

Erhvervscontainere kan placeres på jeres matrikel til opbevaring, hvis I har brug for at have ekstra plads og opbevaring lige ved hånden. I kan også leje en erhvervscontainer på vores lagerhotel til arkiver, tidligere projekter og andet, der skal opbevares, men som I ikke har behov for at have adgang til i direkte forbindelse med arbejdspladsen.

Blue Box’ erhvervscontainere kan anvendes til alle typer erhverv. Her er både containere med plads til håndværkeren, der skal have nyt maskineri eller ekstra materialer opbevaret, containere til kontoret der skal have ryddet ud i arkivskabene eller opbevaret møbler, samt containere der kan anvendes som varelager til butikker og meget mere.

Vores erhvervscontainere kan tage det værste tryk ved spidsbelastninger i højsæsonerne, når butikker har brug for ekstra stort varelager. Skal forretningen udvides, foretage specialprojekter, der optager lidt mere plads end sædvanligt, eller I har behov for ledig plads til oprydning, kan en erhvervscontainer give den ekstra plads, der skal til. Så kan I komme til på kontoret, mens arkivskabene bliver digitaliseret, eller slippe for at værksted er fyldt med rod og ragelse.

Blue Box’ erhvervscontainere

Blue Box har to størrelser erhvervscontainere; vores 10′ container er 6,6 m2 og 15 m3 og vores 20′ container på 13,8 m2 og 33 m3.

Alle vores containere er pæne, rengjorte og tørre. Du kan leje en containerlås hos Blue Box, så jeres ting er forsvarligt sikret.

Blue Box har isolerede og uisolerede containere. Skal I opbevare ting, der er følsomme overfor fugt eller temperatursvingninger, anbefaler vi at leje en isoleret container, da der er mindre risiko for kondensdannelse.

Erhvervscontainer på jeres matrikel

Blue Box leverer erhvervscontainere på jeres matrikel, så I har direkte adgang til containeren. Containeren kan placeres op til 3 meter fra lastbilen, der leverer containerne.

Hvis det er nødvendigt at placere containeren på offentlig grund skal I ansøge om tilladelse til placering af containeren hos kommunen. Blue Box kan også ansøge for jer mod et gebyr. Blue Box kan ikke levere containeren, før kommunen har givet tilladelse til placering på offentlig grund.

Det er nemt at leje en container hos Blue Box

I kan nemt og hurtigt få et uforpligtende tilbud hos Blue Box. Vi leverer en container inden for 1-3 hverdage. Vi kan også levere i weekenden eller med et varsel på 3 timer ved akut behov. Der skal altid være en af jeres medarbejdere til stede, der kan sikre at containeren bliver korrekt placeret. I kan leje containeren så længe I ønske. Blue Box tilbyder fleksibel opsigelse med 14 dages opsigelsesvarsel.

Få et uforpligtende tilbud her

Blue Box vægter høj service

Hos Blue Box vil vi gerne give jer en god og tryg oplevelse. Vi er fleksible og gør vores bedste for at tilbyde den løsning, I har behov for. Vores mål er at det skal være nemt, billigt, trygt og fleksibelt at leje en container hos os.

Desuden mener vi at ordentlig vejledning og god service er grundlæggende. I er altid velkommen til at kontakte os på mail: kontakt@blueboxstorage.dk eller tlf.: 999 44 444 og få vejledning.

Skriv en besked