Lej container Book lagerhotel

Fordele ved et opbevaringsrum

Et opbevaringsrum er en sikker og fleksibel løsning, hvor du kan opbevare dine ejendele, når du har brug for ekstra plads. Det kan bruges til at opbevare alt fra møbler og sæsonbetonet udstyr til dokumenter og lagerbeholdning for din virksomhed. Opbevaringsrum hos BLUE BOX tilbydes i forskellige størrelser og kan lejes for kortere eller længere perioder, afhængigt af dine behov.

For at få mest muligt ud af dit opbevaringsrum, er det vigtigt at organisere dine ejendele effektivt. Her er nogle tips til optimal udnyttelse:

  • Brug hele højden: Stabel dine ejendele sikkert i højden for at udnytte pladsen optimalt.
  • Placer tunge ting nederst: Start med de tungeste møbler nederst og arbejd dig opad med lettere genstande.
  • Pak smart: Pak mindre genstande i flyttekasser og mærk dem tydeligt, så du hurtigt kan finde det, du skal bruge.
  • Tænk i adgang: Placer genstande, du får brug for oftere, forrest i rummet.
Containerudlejning Sydhavnen

Nem og effektiv opmagasinering

Leje af opbevaringsrum hos BLUE BOX er en enkel proces. Vi tilbyder både indendørs og udendørs opbevaringsløsninger, der er designet til at beskytte dine ejendele mod vejrets påvirkninger. Vores indendørs opbevaringsrum giver dig ro i sindet, da disse sikrer, at dine ting opbevares under optimale forhold, uanset om det er møbler, elektronik eller andre værdigenstande, du ønsker at opmagasinere. Når du lejer et rum til opbevaring hos os, får du nem adgang til dine ejendele. 

Samtidig er sikkerhed altafgørende, når du opmagasinerer dine ejendele uden for hjemmet. Hos BLUE BOX tilbyder vi sikre opbevarings rum. Vores faciliteter er udstyret med overvågnings- og alarmsystemer, der arbejder døgnet rundt for at beskytte dine ejendele. Du får desuden en systemsikret nøglechip og forsikringsgodkendte lås til dit bookede opbevaringsrum. Dette giver dig tryghed, så du kan opbevare dine værdigenstande uden bekymring. Vi anbefaler dog altid, at du forsikrer dit indbo, så det er lige så godt dækket som i dit hjem, hvis uheldet skulle være ude. Læs mere om vores blå forsikringer her.

Fleksibel leje uden besvær

Hos BLUE BOX forstår vi, at dine opbevaringsbehov kan ændre sig over tid. Derfor tilbyder vi fleksible vilkår på vores lagerhotel, der giver dig mulighed for at tilpasse din opbevaringsløsning, som det passer dig. Du kan opsige lejen med kun 14 dages varsel, og der er ingen fastsatte datoer for overtagelse eller opsigelse. Det betyder, at du har fuld kontrol over, hvornår du vil starte eller afslutte din leje af opbevaringsrum. Med adgang til dine ejendele 24 timer i døgnet, 365 dage om året, giver BLUE BOX dig den fleksibilitet, du har brug for, uden bekymringer om besværlige vilkår.

Hvad bruger man en container til

Sådan booker du et opbevaringsrum hos BLUE BOX

Besøg vores booking-side:

Gå til blueboxstorage.dk/book-lagerhotel.

Udfyld booking-formularen:

Indtast dine kontaktoplysninger, vælg startdato, og vælg den størrelse containeropbevaringsrum, der passer til dit pladsbehov. Når du har indsendt din booking, vil du modtage en bekræftelse på e-mail med alle nødvendige oplysninger.

Hent dine nøgler:

Besøg vores kontor for at hente dine nøgler og chip. Vores personale står klar til at hjælpe dig og svare på eventuelle spørgsmål.

Flyt ind:

Efter at have hentet dine nøgler, er du klar til at flytte dine ejendele ind i dit nye opbevaringsrum.