Lej container Book lagerhotel

Hvad koster en isoleret container?

Prisen på en isoleret container, vil oftest være dyrere end en standard container. Den dyrere pris afspejler, at containeren med isolering intenst minimerer chancerne, at der bliver skabt kondens og fugt i containeren.

Dette er især en optimal løsning, når man skal bruge en container til opbevaring af sine ejendele, når man fx skal flytte eller renovere. En isoleret container bliver lavet i mange forskellige størrelser. Hos Blue Box har du mulighed for at leje både 10 fods isoleret container samt 20 fods isoleret container.

Det kan være en dyr løsning at vælge at købe en ny isoleret container, idet priserne på isolerede containere har været meget stigende de seneste par år. Hermed kan det i de fleste tilfælde bedre betale sig at leje en isoleret container, for den periode man skal bruge containeren – fremfor et køb.

I den forbindelse har vi hos Blue Box mange muligheder for leje af en isoleret container til favorable priser. I skrivende stund tilbyder Blue Box nemlig Danmarks billigste containerleje på bl.a. isolerede containere, som fragtes til din adresse. Udover lejeprisen af containeren, vil der blive påregnet en kørselsudgift i forbindelse med levering og afhentning. Kørselsudgifterne afhænger af placeringen af netop din adresse. Få et godt tilbud her: Tilbudsberegner

Hvad koster isoleret container2Hvad koster isoleret container

I sammenhæng med ovenstående, har Blue Box store lagerhoteller, hvor mange 10- og 20 fods isolerede container står klar til at blive udlejet. Prisen på en isoleret udendørs container er billigere end vores tempererede containerløsninger inde i hal. Du har hermed rig mulighed for at se vores forskellige priser for lagerhotellets containere her: Book lagerhotel

Det er på nuværende tidspunkt ikke muligt at købe helt nye containere gennem/hos Blue Box. Hos Blue Box har vi et stort antal containere, som vi bruger både som flyttecontainere og på vores lagerhoteller. Det sker at vi sælger ud af vores ældre og brugte containere, når de er klar til nye eventyr. Derfor kan du være heldig at finde en god og mindre brugt isoleret container til salg på vores DBA-side, til en god og rimelig pris. Tjek evt. vores side på dba.dk. ellers kan du få et skræddersyet tilbud på leje af container her:
Tilbudsberegner